CONCURS

Així serà la gala 5 d'"Eufòria" amb doble expulsió inclosa

La Lluna i el Rangel, que porten dues setmanes a la zona de perill, s'ho jugaran tot en una gala en què el públic també triarà el segon expulsat

Fredrik, favorit de la darrera gala d'"Eufòria"

Després de la pausa per Setmana Santa, Eufòria torna a TV3 amb l'emissió de la cinquena gala d'aquest divendres 5 d'abril, que arrencarà amb el duel entre el Rangel i la Lluna. Només un dels dos concursants podrà seguir al programa i la decisió estarà en mans del públic.

Així ho va comunicar la direcció del programa per sorpresa durant la gala del revés, quan el jurat estava a punt de decidir qui dels dos havia de marxar. Cal recordar que els dos concursants van quedar en zona de perill durant l'anterior gala, i ara s'hauran de disputar la seva permanència al concurs a l'inici del programa d'aquesta setmana. A la banda oposada, en Fredrik va ser el més votat pels espectadors i va ser escollit com a favorit. Aquesta setmana el suec no ho tindrà fàcil i haurà de demostrar les seves dots per al ball.

Per convèncer l'audiència, els dos concursants hauran de defensar temes que estan fora de la seva zona de confort: la Lluna mostrarà la seva versió rockera interpretant "Girlfriend", d'Avril Lavigne, i el Rangel haurà d'interpretar "La petita rambla del Poble-sec", la rumba d'en Cesk Freixas. De totes maneres, qui estigui salvat pel públic no tindrà la plaça assegurada del tot perquè haurà d'escoltar les valoracions i veredicte del jurat i podria tornar a entrar en zona de perill.

Una vegada els espectadors hagin decidit quin dels dos mereix seguir al programa, la gala continuarà amb la resta d'actuacions. Entre els temes més destacats hi haurà "I don't care", de Justin Bieber i Ed Sheeran; "Cari", de Julieta; "Hungry heart", de Bruce Springsteen; "Medicina", de Siderland o "Hold me closer", de Cornelia Jakobs.

Els tres membres del jurat recuperaran el seu rol i valoraran les actuacions de tots els concursants i tornaran a ser els únics que decidiran qui va a la zona de perill. Al final de la gala es tornaran a obrir votacions perquè el públic decideixi qui ha de ser el segon expulsat.

Mira el repartiment de temes i els assajos:

ETIQUETES:

Deixa un comentari