ESTRENA

Així és "Fang!", el nou concurs del 3Cat i el SX3 amb la productora de la sèrie "Jo mai mai"

Més d'una vintena d'escoles de Catalunya posaran a prova els seus coneixements de la llengua catalana al canal infantil de TV3

"Fang!" arriba al 3Cat i SX3

Aquest divendres, 19 d'abril, el SX3 i 3Cat estrenaran Fang!, un nou concurs que aposta per l'entreteniment i la divulgació, amb la llengua com a protagonista. El nou espai de la productora Abacus (Jo mai mai, Cita bestial, Cuina salvatge, Núñez), compta amb un pressupost de 423.000 euros i enfronta més d'un miler d'alumnes de 6è de primària de 24 escoles de Catalunya.

En total seran 12 programes que s'emetran els divendres a les 21.00h al SX3. A cada entrega, els alumnes de dues escoles s'enfrontaran per superar quatre proves diferents que combinen l'exercici físic i el mental. Els seus presentadors seran la influencer i professora Shalana Rodríguez i el comunicador i exconcursant d'El llop d'Àngel Llàcer, Marc Andreu Rosich.

"Amb l'estrena de 'Fang!', 3Cat reforça l'aposta pel públic infantil i juvenil amb divulgació i entreteniment, de la mà del SX3. I, a més, posa el focus en l'ús del català amb tota la diversitat d'accents per jugar i aprendre, amb la implicació d'escoles d'arreu de Catalunya", ha destacat la presidenta de 3Cat, Rosa Romà.

"Fang!"

La mecànica del concurs

A cada programa, dos equips de dues escoles posen a prova els seus coneixements de llengua, i també la seva agilitat, rapidesa i treball en equip. Cada centre escull tres alumnes com a representants, que han de superar quatre proves que combinen exercicis físics i mentals animats pels seus companys per sumar el màxim nombre de punts possible i proclamar-se vencedors del programa. El premi en joc és passar un dia en un parc d'atraccions de Catalunya amb tota la classe.

Nervi, aviat al 3Cat

Durant els propers dies, la plataforma 3Cat també estrenarà Nervi, un nou espai que inclourà entrevistes a personatges rellevants del món de la cultura conduïdes per la periodista i presentadora del pòdcast Tardeo i La turra, Andrea Gumes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari