ÈPOCA FOSCA

Edu Esteve, ex d'"Eufòria": "Vaig patir una depressió i vaig anar cap a la mala vida"

El cantant se sincera parlant de la mort del seu pare: "Feia coses que no tocaven, sortia molt i bebia alcohol"

Edu Esteve se sincera a "Les del traster"

Edu Esteve (31), exconcursant de la primera edició d'Eufòria, s'ha sincerat sobre al seva vida més personal. Ha estat durant la seva participació a la nova sèrie Les del traster quan el cantant ha revelat que el seu pare va morir a causa d'un càncer de pell quatre mesos després del seu pas pels càstings d'Operación triunfo de l'any 2020.

Una pèrdua que el van fer caure en una espiral negativa: "Aquella època va ser molt fosca. Vaig agafar una depressió de cavall i vaig anar cap a la mala vida. Sortia molt de festa i feia coses que no tocaven. Consumia molt alcohol i encara em sentia més deprimit. Va arribar un punt que no podia més, no podia sortir". Esteve explica que va decidir aixecar-se i va demanar ajuda psicològica perquè veia que tot sol no se'n sortia.

Al 2022, el cantant va aconseguir entrar a la primera edició d'Eufòria però va ser expulsat a la sisena gala. "Era la primera gala en directe i just feia dos anys que el meu pare havia mort i jo estava molt nerviós". El vídeo fet públic a les xarxes socials de 3Cat ha rebut una allau de missatges de suport i ànims que el cantant ha volgut agraïr personalment: "Mil gràcies per tots els missatges. Cap amunt sempre".

ETIQUETES:

Deixa un comentari