AQUEST ESTIU

TV3 emetrà un programa especial en prime time per celebrar els 20 anys de l'"APM?"

"Hem creat una petita nova referència lingüística i cultural d'expressions", ha celebrat Antoni Bassas, productor del mític espai de zàping

Logo actual de l'"APM?"

L'APM? celebra 20 anys d'emissions a TV3. El mític espai de zàping de la productora d'Antoni Bassas, Alguna Pregunta S.L., va néixer al 1995 com una secció d'El Matí de Catalunya Ràdio, fins que l'any 2004 va fer el salt a la graella de TV3. L'espai va aconseguir un gran èxit d'audiència: un 24,2% de mitjana. Al 2008, quan Bassas va ser acomiadat de Catalunya Ràdio, l'espai també va desaparèixer de la graella de l'emissora pública.

Tot i això, l'APM? va continuar a l'antena de TV3 durant tots aquests anys, malgrat el seu fort desgast d'audiència. Amb un pressupost anual d'1.218.855 euros, l'espai que actualment s'emet els diumenges al migdia abans del Telenotícies, acumula una audiència mitjana d'un 11,1% durant aquest 2024.

"Hem creat una nova referència"

Aquest divendres, Antoni Bassas ha revelat durant una entrevista a Els matins, que preparen un programa especial que s'emetrà des del Teatre Victòria de Barcelona i que es podrà veure el proper mes de juny en horari de màxima audiència. "Farem un programa de celebració dels anys de l'APM?", ha explicat el presentador i productor.

"Hem creat una petita nova referència lingüística i cultural d'expressions. Hem entrat en el dia a dia de la gent", ha celebrat Bassas, abans de recordar frases mítiques com "Sa matao Paco", "Se va a habé un follón que no sabe ni dónde se ha metido", "És una enganyifa dels de dalt", o "Mira si es buena persona". Enhorabona companys!.

ETIQUETES:

Deixa un comentari