REFERENT

Toni Cruanyes celebra 10 anys al "TN Vespre" i anuncia canvis a partir del setembre

El presentador del Telenotícies de TV3 va celebrar el seu desè aniversari liderant l'informatiu amb un immens pastís

Toni Cruanyes celebra 10 anys al "TN Vespre" (Instagram)

Toni Cruanyes (49) va celebrar aquest dimarts 27 de febrer deu anys al capdavant del TN Vespre de TV3. El periodista de Canet de Mar (Maresme) que també havia estat corresponsal a Londres i París, es va estrenar al capdavant del Telenotícies el 16 de gener del 2014, agafant el relleu de Ramon Pellicer (2007-2013). Una efemèride que el propi presentador va voler compartir amb els seus companys de la redacció d'informatius amb un immens pastís de Massini.

Cruanyes, pot estar d'enhorabona, el seu TN s'ha mantingut líder d'audiència sense rival durant tots aquests anys i s'ha situat com l'espai més vist de la majoria de dies de l'any. Aquest dimarts, Cruanyes va obtenir 475.000 espectadors i un 23,5%. "El Telenotícies és un programa molt consolidat, però cada dia pateixes per no equivocar-te i fer les coses bé. Estar aquí 10 anys al peu del canó, doncs val la pena celebrar-ho", va reconèixer el presentador a través d'un vídeo fet públic a les xarxes socials.

Canvis a partir de la tardor

En declaracions a Catalunya Ràdio, Cruanyes ha assegurat que la seva intenció és continuar al capdavant del TN: "Jo em vaig proposar fer el Telenotícies durant deu anys i ara seguiré…". El presentador també ha descartat fer el salt a les cadenes espanyoles i ha avançat com seran els nous TN que renovaran el seu plató i també la manera d'explicar les notícies a partir del proper mes de setembre. "La idea és reflectir millor la diversitat de la societat a la que servim per arribar a públics més amplis", ha assegurat.

Una celebració que tampoc es va voler perdre el seu company de TN, Tomàs Molina. "Un gran company de feina, un bon professional i nosaltres una redacció que mirem de fer lel millor programa d' informació possible!", va explicar el meteoròleg al seu compte d'Instagram.

Abans d'això, Cruanyes també va recordar alguns dels seus millors moments al programa Està passant on cada vespre avança els principals titulars del dia amb les bromes dels seus col·laboradors. "No he rigut mai tant en pantalla com amb vosaltres, perquè les notícies són bastant…", va reconèixer. Felicitats Toni!

ETIQUETES:

Deixa un comentari