NOVETAT

La banda mítica del rock català "Sau" tindrà una pel·lícula

La cinta dirgida per Elisabet Terri portarà per títol "Els de Sau" i es rodarà íntegrament en català

Concert de Sau, l'any 1989. Foto: La Marxa de Catalunya

L'emblemàtic grup de rock català Sau tindrà una pel·lícula. Segons ha avançat RAC1 i ha confirmat la banda a l'ACN, es titularà "Els de Sau" i estarà dirigida per Elisabet Terri en una coproducció catalana i andorrana que es rodarà en català. Entre les localitzacions hi haurà el Pantà de Sau, Vilanova de Sau, Vic i també Escòcia i Andorra.

La cinta arrencarà amb els inicis de la banda l'any 1986, quan Pep Sala i Carles Sabater es van conèixer, fins al 1999 amb la inesperada mort de Carles Sabater després d'un concert a Vilafranca del Penedès. Si bé encara no es poden anunciar dates de la futura pel·lícula, la previsió és que després de l'estiu es faci la preproducció.

El repartiment principal estarà format pels actors catalans Pol Monen (Pep Sala), Guim Puig (Carles Sabater) i Guillermo Lasheras (Joan Capdevila).

ETIQUETES:

Deixa un comentari