POLÈMICA

Inés Hernand hi torna pels Goya: "Hi ha gent que no vol que jo estigui a TVE"

"Em dedico a l'entreteniment i sincerament, me n'alegro d'estar complint la meva funció", ha defensat la presentadora

Inés Hernand respon a les crítiques per la seva feina als Goya

Fa dies que una de les presentadores insígnia de RTVE, Inés Herand (31), és el centre de totes les mirades arran de la seva participació com. apresentadora de la catifa vermella dels premis Goya del passat dissabte. Amb la seva informalitat i alegria naturals, la comunicadora es va dedicar a fer les seves ja habituals entrevistes ràpides amb sentit de l'humor i un grau notable d'atreviment.

Aquest to pròxim i potser també una mica desmesurat, fins i tot, el va tenir amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, cosa que va generar discrepàncies no només amb una part de l'audiència, sinó també en el si del mateix Consell d'Informatius de RTVE, que aquest mateix dilluns va emetre un comunicat.

"No tot s'hi val", deia la declaració de la cadena rebutjant tant el to com el contingut de la feina feta per Hernand a qui, de retruc, van qualificar de "col·laboradora externa". "Per molt que es vulgui donar un to despreocupat, alternatiu i pensat per a un públic juvenil, creiem que qualsevol contingut que porti la marca d'RTVE ha de complir amb els estàndards de qualitat i neutralitat recollits al llibre d'estil d'RTVE", van subratllar.

En aquesta línia, RTVE va posar especial èmfasi en el fet que les intervencions van ser "més que discutibles" i va posar com a exemple els "rots, queixes i les paraules malsonants sense context" que la presentadora va oferir per sortir al pas de les crítiques rebudes en les últimes hores. "Ens sembla que el to adulador cap a un president del govern, sigui del signe que sigui, no té cabuda en la radiotelevisió pública, que és la de tots", van sentenciar.

Pedro Sánchez defensa Hernand

Després d'aquest comunicat, Hernand no va dubtar en respondre: "Em dedico a l'entreteniment i sincerament, me n'alegro d'estar complint la meva funció". Qui també hi va voler dir la seva és el propi Pedro Sánchez que, des del seu compte d'X, va publicar un vídeo editat en el qual apareix Hernand dient "icona" a diversos dels famosos que van passar per la catifa vermella dels Goya. "Inés Hernand, la icona ets tu".

Lluny d'apaivagar la polèmica, Hernand va aprofitar la seva participació al programa Hora 25 de la Cadena Ser per tornar a defensar-se de les crítiques per la seva retransmissió: "Per molt que a alguns els dolgui, en el meu cas personal, encara que no sigui periodista, soc comunicadora i entretinc. I soc consumida per riure's amb mi o de mi i al voltant de la meva factura giren sis salaris. Així de simple", va exclamar.

"No volen que jo estigui aquí"

La influencer també participat al podcast Superlativas de l'expresentadora de Telecinco, Carlota Corredera, on també han parlat del tema. "Era un xou d'entreteniment, no una tortura de cinema. Jo no era José Luis García, sinó Inés Hernand fent el quadre", ha explicat. "El que és clar és que RTVE sabia a qui contractava", li ha replicat Corredera.

"Crec que no correspon al Comitè d'Informatius perquè no s'estava informant, s'estava fent un programa d'entreteniment. Al del Comitè l'única cosa que li ha arribat ha estat el rot. Ho dic de debò. No crec que hagin vist el directe de tres hores", ha afegit Hernand, abans de sentenciar que "hi ha gent que vol que jo no estigui aquí (TVE)".

ETIQUETES:

Deixa un comentari