PRESENTADORS

Nous detalls de les Campanades de Laura Escanes i Miki Núñez a TV3: Look espectacular i canvis

La influencer assegura sentir-se "una mica nerviosa" i avança que lluirà un look "espectacular" del dissenyador Ze García

Miki Núñez i Laura Escanes fent les proves de vestuari (Instagram)

Miki Nuñez (27) i Laura Escanes (27), seran els encarregats de presentar les Campanades de Cap d'any a TV3 amb el repte de mantenir i superar el lideratge del 2022, quan el cantant de Terrassa i la guanyadora d'Eufòria, Mariona Escoda, van aconseguir 1.197.000 espectadors i un espectacular 43,1% (1.163.000 espectadors i 38,6% al 2021) durant el minut exacte del raïm.

A la competència, les cadenes espanyoles seran a la Puerta del Sol de Madrid, menys Telecinco, que aquest any serà a Sevilla. A Antena 3, Cristina Pedroche, intentarà repetir el segon lloc (va obtenir 586.000 espectadors i un 23,8% al 2022). La 1, que va ser tercera amb 381.000 espectadors i un 15,3% lluitarà per plantar cara amb el mític Ramón García (i la seva capa inclosa) i la cantant Ana Mena i la futbolista Jenni Hermoso.

A Telecinco i Cuatro, els encarregats d'acomiadar l'any seran la presentadora de GH VIP, Marta Flich i l'aventurer Jesús Calleja. A La Sexta, repetiran Cristina Pardo i el català Dani Mateo.

Unes Campanades diferents

Abans d'aquesta esperada cita, Escanes i Núñez han explicat aquest divendres a El matí de Catalunya Ràdio com porten els nervis i si ja tenen els seus vestits preparats per a l'esperada nit. "Estic una mica nerviosa", ha reconegut la influencer. "Les Camapnades no tindran res a veure amb les de l'any passat. Serà una cosa completament nova", ha explicat el seu company.

Pel que fa al look que lluiran durant la nit, Núñez ha avançat que Escanes "anirà espectacular". La influencer ha explicat que lluirà un vestit del dissenyador Ze García, un dels preferits d'altres influencers com Dulceida o Jessica Goicoechea. En el cas de Núñez, repetirà el mateix dissenyador de l'any passat.

Tot i que l'especial de les Campanades a TV3 arrencarà a les 23:35h, els presentadors han explicat que a partir de les 18:30 ja hauran de seran a l'Avinguda Maria Cristina per fer els darrers assajos i proves de vesuari i maquillatge. L'elecció de Laura Escanes per conduir les Campanades arriba després del seu flamant fitxatge com a nova presentadora del reality La travessa que ha triomfat a la nova plataforma 3Cat.

Un espai per al qual la influencer s'hauria embutxacat entre 40.000 i 50.000 euros. De moment, es desconeix quin serà l'import que TV3 li pagarà per fer l'especial de Cap d'Any des de Barcelona. Tenint en compte que Cristina Pedroche percebrà uns 60.000 euros i que Albert Om cobrarà 25.000 euros per conduir la gala dels 40 anys de TV3, la influencer catalana podria guanyar prop de 20.000 euros per fer les Campanades.

Pel que fa al seu futur laboral a la televisió, Núñez tornarà ben aviat com a copresentador de la tercera edició d'Eufòria i també s'estrenarà com a actor a la nova sèrie Jo mai, mai que arribarà durant el proper mes de gener a TV3. En el cas d'Escanes, reconeix que li agradaria poder fer una segona temporada de La travessa.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jordà

    De vergonya aliena va ser el xou d'aquests dos… qui farà les campanades l'any que ve? dos nens de 10 anys?

Deixa un comentari