EVOLUCIÓ

El 3Cat creix +1,4 punts al novembre i ja obté el 5,5% de quota de les plataformes a Espanya

Amazon Prime es manté en primer lloc amb un 75,8%, seguida de Netflix amb un 70,8% i Disney+ amb un 39,9%

La plataforma de TV3 ja té 900.000 usuaris registrats

Amazon Prime Video ja encadena 10 mesos consecutius com la plataforma més vista a l'estat espanyol. Segons les dades facilitades per la consultora SigmaDos30', el passat mes de novembre, Amazon va aconseguir un 75,8% de quota de mercat, la mateixa dada del mes d'octubre. Netflix va tornar a ocupar el segon lloc amb un 70,8% de quota amb una caiguda de -0,7 punts, tot i que es va situar líder entre la franja d'edat de 16 a 29 anys.

Disney+ va tornar a ocupar la tercera posició anb un 39,9%, tot i que va recular -1,4 punts. El quart lloc va tornar a ser per a HBO Max, que amb un 34,2%, pràcticament va igualar la xifra dels darrers tres mesos. La plataforma de Televisió Espanyola, RTVE Play, es va situar en sisena posició com la plataforma gratuïta més vista a Espanya amb un 18,6% de la quota de mercat. També va destacar l' andalusa Canal Sur Más amb un 3,3%, la seva millor dada dels últims 5 mesos.

El 3Cat creix amb força

Una de les dades més destacades del mes d'octubre va ser l'estrena de la nova plataforma 3Cat que va inciar les seves emissions amb un molt bon 4,1% de quota del mercat. Una arrencada que s'ha confirmat com un èxit al novembre amb un 5,5%, una millora de +1,4 punts. Tot i això, la plataforma de TV3 se situa en 16a posició i encara no aconsegueix entrar al TOP 10 de les més vistes a Espanya. Atresplayer, la plataforma d'Antena 3 i La Sexta, també ha pujat amb força passant de l'11,0% a un 14,5%.

Font:SigmaDos30'

Pel que fa a les sèries, Netflix ha aconseguit quatre llocs al TOP5. La nova temporada de Lupin ha repetit la primera posició per segon mes consecutiu, com la més vista de totes les plataformes amb més de 3,5 milions d'espectadors únics. En segon lloc, s'ha situat La que se avecina amb 3,2 milions d'espectadors; i The Crown ha estat tercera amb més de 2,8 milions.

Font: SigmaDos30'

En quant a programes, La Resistència de David Broncano a Movistar+ continua al capdavant del rànquing de programes més vists a les plataformes, amb gairebé un milió d'espectadors únics. El segon lloc ha tornat a ser pel talent culinari de TVE, Masterchef Celebrity amb 826.000 espectadors a RTVE Play. També han entrat al TOP 5 el debat d'investidura de Pedro Sánchez i el Telediario de TVE, així com El Hormiguero de Pablo Motos amb 674.000 espectadors a Atresplayer.

Font: SigmaDos30'


ETIQUETES:

Deixa un comentari