RETIRADA

Així ha estat el comiat de Toni Soler a TV3: "És un moment històric"

"Moltes gràcies per ser-hi durant aquests sis anys. Ja us trobo a faltar", ha dit el veterà presentador al seu darrer programa

Toni Soler deixa l'"Està passant" de TV3

Toni Soler (58) ha aparegut per darrera vegada a l'Està passant de TV3 després de 7 temporades i 1269 programes a les seves espatlles. El popular presentador que també ha fet espais d'èxit com Malalts de tele, Set de nit, Polònia deixarà de conduir l'espai que fa de teloner del TN Vespre per poder assumir nous compromisos professionals, tal i com va anunciar en una visita recent al Col·lapse de Ricard Ustrell.

Després de sis anys al capdavant de l'espai, Soler va explicar els motius de la seva retirada: "He decidit plegar perquè ja fa sis anys que feia el programa. Soc una persona que tendeixo a cansar-me de les coses i sis anys és un periode bastant llarg. M'ho passava molt bé, però és feina i era el moment de deixar-ho", va reconèixer.

L'espai seguirà en antena de la mà dels seus companys com l'actor Queco Novell, que es va incorporar a al programa pincipis del passat mes de novembre, així com Jair Domínguez, Natza Farré i Òscar Andreu. "Tinc ganes de sortir una mica de l'aparador. Surto a la tele des de l'any 1996 i tant l'audiència de TV3 com jo ens mereixem que corri una mica l'aire. L'exposició pública té un desgast…", va afegir el presentador en referència a les crítiques furibundes que rep a les xarxes socials.

Tot i que Soler deixarà de sortir a la pantalla de TV3, el periodista seguirà vinculat al món audiovisual a través de la seva productora Minoria absoluta que s'encarrega de programes com el Polònia, l'Està passant i Love cost, el nou format de cites que ben aviat s'estrenarà a TV3 amb Nuria Marin.

"Un moment històric"

Tal i com havia avisat, Soler ha presentat el seu darrer Està passant a TV3 aquest 21 de desembre al vespre. "Bona nit. Això és 'Està passant'", ha dit per última vegada el veterà presentador al costat dels seus companys Jair Domínguez i Òscar Andreu, que no han pogut contenir la seva emoció, auxí sí, entre rialles: "Catalunya, això és un moment històric!", han avisat. Després d'això, han donat pas a un divertit resum dels millors moments del seu pas pel programa. "Aquest serà el meu testament", ha sentenciat amb ironia Toni Soler.

"Ja us trobo a faltar"

Abans d'acabar el programa, Soler s'ha dirigit als seus fidels espectadors de TV3 que durant tots aquests anys l'han fet líder d'audiència: "Moltes gràcies per ser-hi durant aquests sis anys. Us deixo en molt bones mans. Tot i que el cap i el cos em diguin que ja toca marxar, jo ja us trobo a faltar una mica a tots els que esteu a casa. Com que soc un tiu amb sort, estic covençut que ens tornarem a veure", ha conclòs deixant la porta oberta a un possible retorn. Així ho esperen molts espectadors. Molta sort Toni!.

ETIQUETES:

Deixa un comentari