DERIVA

Xavier Sardà atura Mario Vaquerizo a Telecinco: "Un altre modern que s'ha fet conservador"

Els dos col·laboradors d'Ana Rosa se les van tenir parlant de la crisi del marisc a Galícia per la deriva ideològica del cantant

Xavier Sardà aquest dimarts a "TardeAR"

El programa d'Ana Rosa Quintana a Telecinco va arrencar el programa d'aquest dimarts parlant de la crisi que viu el marisc a Galícia a causa dels efectes del canvi climàtic. Un fet que va propiciar un xoc entre dos dels seus col·laboradors com són el periodista Xavier Sardà i el cantant i marit d'Alaska, Mario Vaquerizo.

"Cal pensar en les tradicions, un Nadal sense marisc no és el mateix. Jo sempre penso que el clàssic sempre va ser modern", va opinar Vaquerizo. Una reposta que va fer enrabiar de valent al veterà presentador català, que va remarcar que calia posar el focus en la situació econòmica dels pescadors i no en la gent que es pugui quedar sense menjar marisc.

En aquest instant, Sardà va replicar a Vaquerizo incidint en la deriva ideològica cap als postulats de la dreta que ha fet Vaquerizo en els darrers anys: "Un altre modern que s'ha fet conservador", va dir el presentador. Cal recordar que el cantant ha passat de ser un dels màxims representants de la "movida" madrilenya, a convertir-se en un dels referents de la dreta espanyola. Tant és així, que Vaquerizo fins i tot va protagonitzar un espot per promocionar la Comunitat de Madrid, liderada per Isabel Díaz Ayuso.

Vaquerixo i Sardà a "TardeAR"

El marit d'Alaska no va dubtar en mostrar el seu desacord amb Sardà, però el català es va mostrar ferm amb el que havia dit: "Sí, sí que te n'has fet, sí…". "Ser conservador no està renyit amb la modernitat", li va replicar Vaquerizo. "No per menjar més marisc et tornes més modern també t'ho dic", va afegir una altra de les tertulianes del programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari