CANTANTS

TV3 presenta els 19 temes del disc de "La Marató" amb Chanel Terrero: "M'encanta cantar en català"

Un total de 44 artistes i formacions i fins a 600 professionals de la música han fet possible les 19 cançons que inclou el disc

Alguns dels artistes del disc de "La Marató 2023" a la presentació d'aquest dimecres a TV3

La 32a edició de La Marató de TV3 (aquest any passarà a dir-se de 3Cat), estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva i com cada, any la música en serà una part destacada. Aquest dimarts la cadena pública ha fet la presentació del disc en un acte celebrat als Estudis de Sant Joan Despí al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat

Lluís Bernabé, director de La Fundació de La Marató ha obert la roda de premsa tirant d'ironia: "El disc de La Marató és la nostra Mariah Carey. Som el disc més venut en un sol dia a tot el món". Serà la 19a edició del disc que després de 18 edicions, ja supera els 3 milions de còpies venudes, i ha ingressat més de 10 milions d'euros per al marcador de La Marató.

Aquest 2023 fins a 44 artistes i formacions i més de 600 professionals de la música han fet possible les 19 cançons que inclou el disc. La meitat de les cançons són d'artistes catalans d'èxit al nostre país i amb molta repercussió a l'estat espanyol. Aquí pots veure un tast dels videoclips dels 19 temes del disc d'aquest any.

Entre els intèrprets que hi participen hi ha Belén Aguilera, Chanel, The Tyets, Vicco, Siderland, Figa Flawas, Al Bano, Stay Homas, Vanesa Martín, i tots els participants de la segona edició d'Eufòria, entre d'altres.

Chanel: "M'encanta cantar en català"

A la presentació també ha intervingut Chanel Terrero, l'artista cubano-catalana que va quedar segona al Festival d'Eurovisió 2022 i que interpretarà "Agua" de Pau Donés. "Quan em van trucar no m'ho vaig pensar dues vegades. Es dona la casualitat que el meu primer disc que sortirà al gener es dirà "Agua". M'encanta cantar en català", ha asegurat la cantant. Cal recordar que en una entrevista a Nació, Chanel també havia assegurat que "representaria Catalunya en català a Eurovisió".

Chanel a la presentació del disc de "La Marató"

Belen Aguilera i els dos components de The Tyets, tots ells participants en el disc, també han pres la paraula. "Participar al disc de La Marató és un 'check' per a qualsevol artista català", ha assegurat el popular duet de "Coti x Coti".

El disc es posarà a la venda el 3 de desembre, per un preu de 12 euros, amb tots els diaris d'àmbit català i amb les revistes Enderrock i Lecturas. Com a novetat, la compra del CD també donarà dret a obtenir la versió digital del disc, la qual disposarà per primera vegada del so Dolby Atmos, que proporciona una experiència sonora multidimensional i immersiva. El disc també es podrà comprar directament en format digital a la plataforma iTunes.

Els 19 temes del disc de La Marató 2023

1. Som persones/ Belén Aguilera

2. Una història a explicar/ Roger Padrós

3. Quan vas marxar/ Vanesa Martín

4. Lambada / Arjau, Alba Careta i Laura West

5. Aigua / Chanel

6. Summercat / The Tyets

7. Nit Vuitantera / Vicco i Siderland

8. Per què he plorat? / Figa Flawas i Ven'nus

9. Mil batalles/ concursants d'Eufòria

10. Si em deixes tu /  Dani Fernández

11. Felicitat / Al Bano

12. Sense por / Paula Mattheus.

13. Què és una dona / Vaya con Dios

14. Una espurna al cel  / Abril Pastor

15. Valentes/  Andrés Suárez

16. Va com va / Paula Koops i Marmi

17 No tinc paraules  / Stay Homas  

18 . Cor fort/ Les que Faltaband i Lorena

19. Llibertat/ Ignasi Terraza, Mònica Rodés Green, Sara Terraza, Janna Aran, Julen i Band Tokades

ETIQUETES:

Deixa un comentari