ESTRENA

TV3 estrena "Això no és Suècia", la nova sèrie d'Aina Clotet i la seva parella Marcel Borràs

La nova ficció és una comèdia dramàtica sobre les dificultats de la criança protagonitzada per Aina Clotet

Aina Clotet i Marcel Borràs a "Això no és Suècia"

A partir d'aquest dilluns 27 de novembre, TV3 i la nova plataforma 3Cat estrenaran la sèrie Això no és Suècia. Es tracta d'una ficció de 8 capítols d'uns 40 minuts que narra en clau de comèdia dramàtica, la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir als seus fills dels perills de la vida. La cadena pública emetrà un nou capítol cada dilluns després del TN Vespre; i a continuació, apostarà per l'estrena en obert del Vosaltres mateixos, el nou programa d'Andreu Buenafuente, que ja es pot veure a 3Cat.

Això no és Suècia s'ha rodat en català, castellà, anglès i suec i ha estat codirigida per Mar Coll i Aina Clotet (41), que també encapçala el repartiment juntament amb Marcel Borràs (33) conegut pel seu paper a Polseres vermelles i Cites, i que també és la seva parella a la vida real.

Borràs i Clotet a "Això no és Suècia"

La trama d'Això no és Suècia

La Mariana (Aina Clotet) i el Sam (Marcel Borràs) volen educar els seus dos fills en un lloc autèntic i allunyat de les seves dolores infanteses. Per això decideixen anar a viure en un barri dels afores de Barcelona, on troben una comunitat de gent amb les seves mateixes aspiracions. Amb aquest objectiu, posen en marxa una escola de pares i tot sembla perfecte fins que una tragèdia sacseja el barri.

ETIQUETES:

Deixa un comentari