PROGRAMACIÓ ESPECIAL

TV3 aixeca tota la seva graella per seguir la investidura de Pedro Sánchez

La cadena no emetrà la seva programació habitual de tarda i al seu lloc, emetrà un especial informatiu amb Toni Cruanyes i Xavi Coral

Toni Cruanyes i Xavi Coral presentaran un especial informatiu a la tarda

El debat d'investidura de Pedro Sánchez que arrencarà aquest dimecres 15 de novembre i ha provocat que les principals cadenes de televisió hagin decidit modificar la seva graella habitual. TV3, La 1, Antena 3, Telecinco i La Sexta es volcaran en fer el seguiment del ple que ha d'escollir el nou president del govern espanyol.

A TV3, Ariadna Oltra conduirà un "Especial informatiu" per seguir en directe a les portes del Congrés les hores prèvies i també el moment en què el president en funcions Pedro Sánchez faci el seu discurs per demanar el suport de la cambra. L'espai comptarà amb taules d'anàlisi i també amb entrevistes als principals protagonistes de la jornada.

Al migdia, Xavi Coral conduirà una edició especial del TN Migdia des del davant del Congrés per repassar tot el que hagi succeït, tant pel que fa a dins de l'hemicicle com amb les manifestacions que hi pugui haver.

Joc de cartes es manté a la nit

En acabar el telenotícies, no s'emetran ni el Cuines, la sèrie Com si fos ahir, El paradís de les senyores, el Planta baixa, l'Atrapa'm si pots, ni l'Està passant i s'iniciarà un especial informatiu, liderat per Xavier Coral i Toni Cruanyes. Aquest especial s'allargarà fins a les 21.00, quan començarà una edició especial del TN Vespre, amb Toni Cruanyes també a la Carrera de San Jerónimo.

L'únic espai que es mantindrà al seu horari habitual és el Joc de Cartes de Marc Ribas que s'emetrà després del telenotícies i que aquesta setmana farà la revenja de l'arròs entre catalans i valencians.

Programació de TV3 del dimecres 15 de novembre

Pel que fa al dijous, 16 de novembre, continuarà la programació especial, amb Ariadna Oltra conduint l'especial informatiu sobre la segona jornada del debat d'investidura en què s'haurà de produir la votació. Xavi Coral recollirà les primeres reaccions amb una nova edició especial del TN Migdia conduït des de Madrid.

Catalunya Ràdio i RAC1 també modifiquen la seva graella

Les dues principals emissores catalanes també modificaran la seva graella per seguir el ple d'investidura del candidat socialista. A Catràdio, Ricard Ustrell farà un especial d'El matí de Catalunya Ràdio que s'allargarà fins a les 14.00 del migdia. L'emissora pública també farà una programació especial al llarg de tota la tarda fins a les 21.00h.

A RAC1, Jordi Basté allargarà dues hores el seu El Món a RAC1 fins a les 14.00; i a la tarda, Toni Clapés farà el seguiment del ple fins a les 20.00h, quan cedirà el testimoni al No ho sé.

ETIQUETES:

Deixa un comentari