ACTOR

Queco Novell s'incorpora a l'"Està passant" de TV3 per preparar el relleu de Toni Soler

El veterà presentador va revelar el passat mes de setembre que deixaria de presentar el programa per assumir nous compromisos professionals

Queco Novell fitxa per l'"Està passant" Foto: Pau Venteo

A finals del passat mes de setembre, Toni Soler (58) va revelar que deixaria de presentar l'Està passant de TV3 a partir de la propera temporada per poder assumir nous compromisos professionals. Després de sis anys al capdavant de l'espai, el presentador també va avançar que el programa que fa de teloner al TN Vespre, seria més coral a mig termini per anar cedint protagonisme als seus companys.

Cal recordar que aquesta temporada, Soler només presenta l'espai de dilluns a dimecres i els dijous cedeix la seva cadira a Òscar Andreu i Natza Farré. "Anem assajant fórmules per demostrar a TV3 que el programa no depèn de la persona qui hi ha al capdavant i que és una fórmula prou sòlida. Això anirà a més", va assegurar Soler en una entrevista a RAC1.

"Jo soc poc de compromisos diaris i ja fa sis anys que soc a l"Està passant'. Necessito que l'esquema canvïi una mica i crec que al programa li anirà bé", va afegir el presentador. Soler també va donar algunes pistes dels seus projectes de futur: "No són coses de televisió. Tenim un rodatge, coses diverses que he d'afrontar, i em demanen més disponibilitat de la que tinc ara".

Toni Soler a l'"Està passant"

Uns canvis que a partir d'aquest dilluns 6 de novembre, aniran a més amb la incorporació del periodista i actor Queco Novell (60) a l'espai satíric. L'actor, una de les cares consagrades de la cadena amb una llarga trajectòria en programes d'humor TV3 com Set de notícies o Polònia, s'anirà rotant amb els altres copresentadors del programa com són Jair Domínguez, Natza Farré i Òscar Andreu.

A banda de Novell, aquesta temporada el programa hambé ha fitxat a la periodista aranesa i cara habitual de Telecinco, Núria Marín, amb una secció pròpia sobre temes de la premsa del cor.

"Em fa molta il·lusió"

En la seva primera aparició, Novell reconèixer que li feia molta il·lusió ser al programa del seu amic i company. "L'última vegada que vam treballar junts en una mateixa taula em sembla que encara anàvem amb pessetes", va dir, en referència al Set de nit de TV3 on van treballar plegats.

Mira el programa sencer:

Líder d'audiència

L'Està passant és un dels puntals de la graella diària de TV3. Aquesta temporada, l'espai ha liderat en 27 de les 40 emissions amb una mitjana de 225.000 espectadors i una quota del 14,9%. Unes dades que el situen com a líder de la seva franja superant al Pasapalabra d'Antena 3 que ha aconseguit una mitjana de 200.000 seguidors i un 13,4% i l'Aquí la tierra de La 1 que ha obtingut 189.000 espectadors i un 11,7%.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. X V

    No acaba de fer el pes en directe… ho sento però algú ho havía de dir…

Deixa un comentari