INDIGNAT

Pablo Motos esclata contra Pedro Sánchez i els independentistes: "Mai havia sentit vergonya de ser espanyol"

El presentador assegura que si ara viatja a l'estranger dirà que és europeu, perquè no vol dir un país que "sembla ser que hi ha presos polítics"

Pablo Motos, aquest dijous a "El Hormiguero"

Pablo Motos va mostrar la seva profunda indignació a El hormiguero d'aquest dijous amb les contrapartides de Pedro Sánchez als partits independentistes per aconseguir ser investit president. Va ser durant la tertúlia habitual dels dijous, quan el presentador va esclatar després que Tamara Falcó digués el següent sobre el tema: "És indignant, però quina és la manera de frenar tot això?".

En aquest instant, el presentador li va respondre visiblement enfadat i molest amb les concessions anunciades: "Porto tota la vida als mitjans de comunicació i mai havia sentit vergonya de ser espanyol, mai m'havia passat. Ara, si viatjo fora i em pregunten d'on soc, diré que europeu, perquè no vull dir "soc espanyol", un lloc on sembla ser que hi haurà presos polítics i, per tant, aquest no és un lloc lliure".

Tots els tertulians li donen la raó

El col·laborador del programa i marit de la presentadora valenciana Núria Roca, Juan del Val, també va secundar les paraules de Motos: "El que passa és que això és mentida, mai hi ha hagut presos polítics", va sentenciar. "Això se soluciona amb el compliment de les lleis, i qui comet delictes ha de pagar. A mi això em recorda quan vas amb la teva bicicleta i arriba el dolent del barri i te la vol robar i si li dones no et pega, però això no és convivència, és abús", va afegir.

Núria Roca, que també participava a la tertúlia al costat del seu marit, va dir que ella "no parlaria de negociacions" sinó de "xantatge". "El PSOE diu que també hi haurà concessions per part de Puigdemont. Potser es talla el serrell", va ironitzar Motos.

La periodista de La Sexta, Cristina Pardo, lluny de donar una visió contraposada, també es va mostrar molt crítica amb l'acord pel qual es condonarà la deuda del 20% del FLA a la Generalitat. "Aquest pacte em sembla molt poc igualitari. No som iguals en drets, no som iguals en deures, no som iguals a l'hora d'afrontar els nostres deutes i, per tant, em sorprèn que el socialisme vagi en contra d'un dels seus principis fundacionals que és la igualtat", va criticar.

"Em sembla greu. Al final et quedes amb el missatge que uns tipus que són sospitos d'haver malversat diners públics amb el procés, resulta que al final el seu deute l'haig de pagar jo?", va concloure.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Ferran

    Pot ser hauries de tenir vergonya de tu mateix, independenment sigues español, salvadoreny, neozelandès…..

Deixa un comentari