ALDARULLS

Una reportera del "TN Vespre" en perill a la manifestació de Madrid: "Va ser complicat"

Eva Pelegrí, periodista de TV3 a Madrid, va patir en directe els aldarulls de la manifestació ultra als carrers de la capital espanyola

Eva Pelegrí durant la connexió al "TN Vespre"

El TN Vespre d'aquest dimarts va deixar a alguns espectadors amb l'ai al cor. Eva Pelegrí, periodista de TV3 a Madrid, va patir en directe els aldarulls de la manifestació ultra als carrers de la capital espanyola. Va ser a la part final de l'informatiu de Toni Cruanyes, quan la periodista va fer una connexió en directe des del llocs dels fets i va patir per la seva integritat física.

Aquest dimecres, la periodista ha explicat com ho va viure al Tot es mou d'Helena Garcia Melero. "Va ser complicat. Porto 30 anys de carrera i no mai m'havia trobat amb una situació tan violenta. A la segona connexió de l'informatiu la cosa es va anar complicant i just quan em van donar pas va esclatar la cosa. Va ser el moment més crític. Van començar les corredisses, tiraven vengales, petards, ampolles de vidre que queien al meu costat i jo no em podia moure", ha explicat Pelegrí.

"Durant la connexió veia de reüll com els meus companys periodistes es van recloure a un portal perquè estàvem en perill. Els companys d'altres mitjans em van venir a ajudar i em van dir que la cosa es podia complicar i anar a més". La reportera també ha volgut deixar clar que els seus caps li van dir que no se la jugués. "Quan estàs allà et bull la sang i tu vols ensenyar la imatge…", ha reconegut.

Eva Pelegrí a la manifestació de Madrid (TV3)

Pelegrí també ha avançat que que si aquesta nit ha de cobrir una nova jornada de prostestes, anirà més preparada: "Ahir anava amb talons i avui ja m'he posat les bambes per si he de córrer". "Déu n'hi dó quin relat!", ha exclamat Melero a la seva companya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari