INFLUENCERS

Dulceida reconeix que parla en castellà amb la seva parella i que ha dit no a TV3

La popular influencer i la seva parella, la gironina Alba Paul, s'han sincerat en una entrevista a Catalunya Ràdio

Alba Paul i Dulceida a Catalunya Ràdio

La popular influencer catalana Aida Domènech, coneguda com Dulcedia (34) i la seva parella, la gironina Alba Paul (36) han passat pels micròfons del programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio d'aquest divendres. La parella que va viure un crisi l'any 2021 que les va separar durant un any i mig, s'ha tornat a enamorar. Tant és així, que s'acaben de comprar una casa a Madrid on han decidit anar a viure per motius laborals, tot i que la seva intenció és tornar a Barcelona en un futur.

Tot i que les dues són catalanoparlants, entre elles es dirigeixen en castellà, com han fet evident durant l'entrevista: "Se'm fa estrany parlar-te en català", li ha dit Dulceida a la seva parella en un moment de l'entrevista. Tot i això, al cap d'una estona la noia ha quedat entusiasmada amb l'accent gironí de la seva nòvia: "Que maco el teu català!".

"El projecte de TV3 no m'agradava"

Dulceida també ha parlat de la seva amiga i influencer Laura Escanes, flamant presentadora de La travessa i de les Campanades de Cap d'Any a TV3. "Jo la veig molt bé i molt segura. Quan li van proposar el projecte estava molt contenta", ha explicat. La influencer també ha fet evident que parla en castellà amb Escanes. "Quina gràcia sentir-la en català", ha dit en veure un fragment del reality de la seva amiga.

Domènech ha acabat l"entrevista revelant que recentment li han ofert un projecte a TV3 tot i que l'ha rebutjat. "Fa poc em van oferir una cosa que segurament farà una altra persona. Em venia molt de gust perquè era a Catalunya i en català, però el projecte no m'agradava", ha reconegut.

Mira l'entrevista completa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari