EL BOLA

Detenen l'actor Juan José Ballesta per un robatori mentre espera judici per una agressió sexual

L'intèrpret, qui va guanyar un Goya l'any 2000, també està investigat per un delicte sexual que hauria comès aquest mateix estiu

Juan José Ballesta, en imatge d'arxiu | Europa Press

L'actor Juan José Ballesta (36), conegut pel seu paper a la pel·lícula El Bola de l'any 2001, ha quedat en llibertat sense mesures cautelars després de ser arrestat per la policia espanyola per una pressumpta agressió amb violència a un conegut seu a Madrid. Segons ha explicat el cos policial, els fets van succeïr al districte d'Hortaleza, al voltant de les vuit del matí d'aquest dimarts. Ballesta hauria quedat a primera hora amb un conegut seu i, després d'una forta discussió, han començat a agredir-se.

Segons diversos testimonis, corroborats per la policia, Ballesta va aprofitar el moment per robar-li una caçadora i 50 euros a l'home amb qui s'estava discutint de manera violenta. Després de tot plegat, va fugir de la zona amb un vehicle, mentre el perseguien els agents. Un parell d'hores després, Ballesta va ser localitzat i detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i va passar la nit als calabossos.

Pressumpta agressió sexual

L'actor, qui va guanyar un Goya l'any 2000 i va interpretar al Timbaler del Bruc l'any 2012 a "Bruc. La Llengda", també és investigat per una agressió sexual que hauria comès aquest mateix estiu de 2023 a Parla (Madrid). Segons el relat de la denunciant de 47 anys que va fer publica El País, l'actor la va captar a una discoteca, la va agredir sexualment i fins i tot l'hauria retingut i prostituït durant diversos dies al costat d'altres homes.

Malgrat això, la jutgessa va deixar Ballesta en llibertat sense mesures cautelars per suposades "contradiccions" amb el relat de la víctima. Tant Ballesta com l'altre acusat van negar els fets en les seves respectives declaracions. "No conec de res aquesta dona ni he coincidit amb ella", va defensar davant dels mitjans de comunicació.

La trajectòria de l'actor madrileny ha estat farcida de polèmiques i il·legalitats des que va saltar a la fama amb només 16 anys, tal i com han recordat aquest mateix dimecres a Telemadrid. "Amb 18 anys en una festa d'un poble de Toledo diversos individus li van donar una pallissa que va perdre el coneixement per un tema de gelosia. En una altra discoteca també li van destrossar la cara i l'any 2016 va estavellar el seu cotxe deixant-lo totalment sinistre. Fa un parell d'anys va presumir d'anar a 180 km/h amb un vehicle i va pujar el vídeo a les seves xarxes socials ", han recordat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari