RÈPLICA

Bárbara Rey assenyala al president de Mediaset per l'entrevista al seu fill: "Volen rentar la seva imatge"

La popular vedet va intervenir al programa de Sonsoles Ónega a Antena 3 després de la sonada entrevista d'Ángel Cristo a Telecinco

Bárbara Rey, va entrar en directe a "Y ahora Sonsoles" (Antena 3)

La sonada entrevista d'Ángel Cristo, fill de Bárbara Rey (73), a ¡De Viernes!, el nou programa dels divendres a Telecinco el passat divendres continua generant tota mena de comentaris i titulars. Aquest dilluns, el programa de Sonsoles Ónega va poder parlar amb la popular vedet que es va mostrar enfonsada amb les declaracions que havia fet el seu fill i que han coincidit amb la mort del seu germà.

Cristo va fer un escruixidor relat de la seva infantesa, arribant a dir que la seva mare era "una pesadilla" que fins i tot li havia posat tranquilitzants al seu biberó. "Portes un cap de setmana dolentíssim. El divendres vas enterrar al teu germà Salvador", va dir la presentadora d'Antena 3, abans de donar pas a la vedet que va entrar per telèfon. Rey va voler deixar clar que l'entrevista del seu fill no havia estat cap muntatge com s'havia especulat. "Estic malament. estic trista, però de muntatge res", va assegurar.

Bárbara Rey carrega contra Telecinco

La suposada amant de Joan Carles I també va assegurar que l'entrevista del seu fill la va agafar per sorpresa tot i que les crítiques més dures se les va endur l'actual direcció de Telecinco. "El meu fill és una persona molt introvertida. Mai li he vist parlar així. Jo crec que Ángel no està preparat. Tots sabem en el lloc en el qual ha fet les declaracions (Telecinco) com funcionen. Ells volen rentar la seva imatge, però van per molt mal camí. Sé quina és la seva manera de respondre quan exprimeixen algú. Després ve l'atac i la destrucció i com que conec perfectament el mitjà tinc molta por. Crec que no puc parlar més clar. Cal no oblidar mai el nom del President, i no d'Espanya", va sentenciar Rey, descol·locant a la presentadora i els seus col·laboradors.

"Perdona?", li va respondre Ónega. "Jo crec que ja ho podeu entendre…", va afegir la vedet, al·ludint de manera indirecta a Borja Prado, actual president de Mediaset i fill de Manuel Prado i Carvajal, l'administrador del Rei Joan Carles I, fent evident que es tractaria d'una venjança en contra seva.

"Jo no tinc pèls a la llengua i pors les justes però el que tu has dit és que és una venjança", va replicar la presentadora d'Antena 3. "No, jo no he dit això. Però cadascú es mou en un mitjà", va matisar Bárbara Rey. "Tu el que has dit és 'em destruiran'", va insistir Ónega. "No, a mi no, el destruiran a el", va concloure la vedet.

ETIQUETES:

Deixa un comentari