DESAFORTUNAT

Alfonso Guerra la diu grossa a "El Hormiguero" i rep una allau de crítiques: "És vomitiu"

El que va ser vicepresident del govern de Felipe González va indignar amb els seus comentaris sobre els límits de l'humor

Alfonso Guerra a "El Hormiguero"

L'exvicepresident del Govern espanyol Alfonso Guerra (83), va ser el convidat de El Hormiguero de Pablo Motos d'aquest dimecres. Una visita que no va entusiasmar als espectadors que catalans que li van donar l'esquena amb un pobre 9,9% de quota d'audiència, molt lluny del magnífic 22,4% del Joc de cartes de Marc Ribas a TV3. En canvi, el socialista sí que va triomfar a Espanya com l'espai més vist del dia amb un 19,5%.

La majoria de l'entrevista va estar dedicada a criticar la llei d'amnistia i el nou govern de coalició de Pedro Sánchez. "Els que van fer un cop d'Estat mereixen una amnisia? La meva resposta és un no rotund!", va exclamar Guerra, entre els aplaudiments del públic. "On s'és vist que les lleis les redactin els delinqüents?", va afegir en referència a Carles Puigdemont.

"Va pensar mai que un president del govern negociaria amb uns deliqüents a canvi d'esborrar un delicte?", va insistir Motos, visiblement satisfet amb els arguments del seu convidat. "No ho puc entendre. A la vida un pot tenir idees esbojarrades… però com es pot negociar amb un senyor que es va fugar en un maleter?", li va respondre Guerra.

"Li va sortir la vena del segle XIX"

Però si hi va haver un moment que va desfermar la ira de les xarxes, va ser el comentari del tot desafortunat que Guerra va fer parlant dels límits de l'humor i la llibertat d'expressió: "A mi em fan molta pena els humoristes. Ja no poden parlar de res. Abans hi havia acudits d'homosexuals, de nans… de tot. Ara no. Això és censura!". Unes paraules que van rebre el suport de Pablo Motos que encara hi va afegir més llenya: "Ara quan un humorista fa un espectacle està més temps parlant sobre el que no pot parlar que sobre el que sí".

Unes declaracions que van indignar a molts espectadors que van omplir les xarxes socials de dures crítiques cap a l'exdirigent socialista. El propi Jordi Basté ha criticat al socalista aquest dijous a RAC1: "Li va sortir la vena del segle XIX". "És vomitiu defensar això. Que facin acudits de la teva 'fruta' madre", va dir un altre usuari a les xarxes.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    Aquesta parella de monstres està clar que son l'un per l'altre, llarga vida tinguin. Servidora creu poc en que els hi vegi tanta gent, crec més bé que això és cosa de "money, money", entre sapastres, però crec que molta gent que vegi aquest parell de bésties insensates, es farà creus i comprendrà quina desgràcia de món és aquest nostre i que aquesta mena de deixalles humanes tant contribueixen a conformar. Per cert ja que parlen de delinqüents, te alguna cosa a veure el tal Guerra en els assumptes del seu germaníssim?, o en l'us criminal de la calç?, o en els crims del Gal…?

Deixa un comentari