NOVA PATACADA

TVE cancel·la "La Plaza" de Jordi González pel seu fracàs d'audiència

La cadena pública prescideix del magazín de tarda d'haver assolit una mitjana de només 44.000 espectadors i un 4,4% (6,6% a Espanya)

Jordi González a TVE

No han passat ni dues setmanes i TVE ja ha decidit cancel·lar La Plaza, el magazín de tarda Jordi González (61) que es va estrenar el passat 27 de setembre. L'espai, que va començar sent l'última opció de la seva franja amb 38.000 espectadors i un 3,8% (a Espanya, González va ser tercer amb 563.000 espectadors i un 7,8%) ja feia augurar un futur poc prometedor.

Aquest dijous, González va tocar fons amb un 3,2% d'audiència a Catalunya i un 6,1% a Espanya. La mitjana de l'espai només ha estat de només 44.000 espectadors i un 4,4% de quota (454.000 i 6,6% a Espanya). Unes dades que han precipitat la seva cancel·lació fulminant, segons ha avançat el portal El televisero. La Plaza, que s'emetia de 18.30 a 19.30, tenia com a objectiu de plantar cara a Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega. Un objectiu que ha quedat lluny de les seves expectatives.

Jordi González a "La Plaza"

Un sou de 1.600 euros per programa

Així doncs, aquest divendres, 6 d'octubre, s'emetrà el darrer programa i a partir de dilluns es recuperarà l'emissió del concurs El comodín de La 1. Malgrat això, i segons explica el citat mitjà, la cadena treballarà en la transformació del format per al cap de setmana.

El final sobtat del programa suposarà tot un contratemps per al presentador català que cobrava 1.600 euros per cada programa, segons el portal de Transparència de TVE. Cal recordar que La Plaza comptava amb un pressupost de 2.014.337 euros per als 70 programes previstos, tot i que s'havia marcat un objectiu d'audiència del 9,2%. Una xifra que no s'ha assolit ni de bon tros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari