ACTOR

Santi Millán dona nous detalls de la filtració del seu vídeo sexual: "Va ser fotut"

El presentador ha tornat a parlar de la filtració que es va fer d'un vídeo sexual seu i com el va afectar a nivell personal

Santi Millán aquest dilluns a TV3

Santi Millán (55) va passar pel Planta baixa de TV3 d'aquest dilluns 2 d'octubre. L'actor que va començar la seva carrera a La Cubana i més tard va fer el salt a La cosa nostra d'Andreu Buenafuente, actualment presenta les gales de Got talent a Telecinco des del gener del 2016.

Casat des de l'any 2005 amb la productora de televisió, Rosa Olucha, amb qui té dos fills el Marc i la Ruth, Millán ja havia estat entrevistat al Col·lapse de TV3 a principis del 2022. En aquella ocasió, l'actor va parlar del polèmic vídeo sexual que es va publicar a les xarxes socials on se'l podia veure practicant sexe amb una amant. En el vídeo de poc més d'un minut, Millán apareixia gravant en mode selfie, amb el seu mòbil la trobada amb una dona al llit.

Unes imatges que van obligar a la seva dona a emetre un comunicat en què va reconèixer que mantenien una relació oberta. L'actor va denunciar la publicació d'aquell vídeo i unes mesos més tard va anunciar que havien aconseguit identificar als culpables de la filtració.

El presentador es va sincerar sobre la filtració del vídeo en què apareixia al costat d'una dona mantenint relacions sexuals
Santi Millán i la seva dona (Instagram)

"La gent ha de ser conscient que això és fotut"

"Mira que he fet coses eh, però allò va fer-se viral i va ser espectacular. Ho vaig viure amb molta angoixa", va reconèixer Millán. Aquest dilluns, l'actor va tornar a referir-se a l'afer del vídeo que segueix en vies judicials i que estaria a punt d'identificar als seus autors. "El recorregut que tingui la denúncia la veritat és que m'importa poc. La sentència potser surt d'aquí quatre anys i quan trobem el culpable potser era un noi que tenia 16 anys… Jo crec més en educació que en les prohibicions. La gent ha de ser conscient que això és fotut".

Santi Millán al "Planta baixa"

"És el problema de cossificar la gent que sortim per la televisió i tenim una presència pública. Se'ns veu com un personatge com si al darrera no hi hagués una persona. La majoria de les persones que ho van veure no li van donar més importància. El problema és quan tu entres a fer un judici de valor sobre allò que tu penses que seria el correcte. La gent no ha de dir res del que jo faci a la meva vida, no em coneixen. Mentre hi hagi consentiment està bé…. Ara, treure això de context i que tothom hi digui la seva és fotut", ha assegurat el presentador.

Mira l'entrevista sencera aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari