SURREALISTA

Ricard Ustrell, detingut a l'aeroport de Madrid per sis policies: "Estic sent investigat"

La Guàrdia Civil va detenir el presentador de Catalunya Ràdio i la productora Sara Llovet a l'aeroport de Barajas quan volien anar a Israel

Ricard Ustrell al plató de "Col·lapse"

Ricard Ustrell ha sorprès als seus oients d'El matí de Catalunya Ràdio quan aquest dimarts ha explicat que va ser detingut a l'aeroport de Barajas. El presentador i la seva productora Sara Llovet, ja eren dins de l'avió que els havia de dur a Israel, des d'on volíen fer un programa especial per cobrir la guerra oberta amb la Franja de Gaza, quan van tenir lloc els fets.

El presentador, que era a Madrid després d'haver entrevistat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, va intentar volar des de la capital espanyola a Telaviv tot i que sense gaire fortuna. "A quinze minuts de tancar el vol ens van confirmar els bitllets. Havíem de córrer molt. Vam passar el control de seguretat amb el nostre material i quan vam arribar al tren llançadora que ens havia de dur a la terminal, ens vam adonar que teníem un ordinador que no era nostre", ha explicat.

Un ordinador i sis policies

Davant d'aquesta situació, Ustrell va decidir deixar l'ordinador en un seient de la terminal per no perdre el vol. D'aquesta manera, ell i la seva companya van aconseguir entrar a l'avió però un cop a dins, uns passatgers que fèien coses "molt extranyes" van acabar expulsats pels agents del Mossad. Per assegurar que tot estava en ordre, el personal d'Iberia va fer baixar a tots els passatgers de l'avió.

La sorpresa va arribar quan un cop a fora, van aparèixer sis guàrdies civils i van detenir Ricard Ustrell i Sara Llovet. "Ens van començar a mirar totes les bosses i quan vaig veure que miraven els ordinadors ho vaig entendre. Jo els vaig explicar el què havia passat. Ho van mirar per càmeres per comprovar que era veritat però em van dir que havien de continuar la investigació perquè aquesta persona ho havia denunciat. L'ordinador no estava on l'havíem deixat", ha continuat relatant.

Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio

"Estem investigats"

Segons ha explicat el presentador, una altra persona havia agafat aquell ordinador i ara la policia li manté la investigació oberta tant a ell com a la seva companya: "Ara està sota secret de sumari i estic investigat. La policia ens va dir que el propietari de l'ordinar era un altra passatger del mateix vol". En escoltar aquest relat, els tertulians del programa no han dubtat en posar-se les mans al cap. "Potser la setmana no el trobem aquí. Vostè ha estat còmplice necessari perquè una altra persona se'l va emportar gràcies a la seva acció", li ha espetat Vicent Sanchis.

Però la cosa no es va quedar aquí. Mentre Ustrell i Llovet estàven detinguts, Iberia els va anul·lar el vol pel risc del conflicte entre Israel i Palestina. Quan els policies els van deixar anar, el presentador va decidir tornar a casa i va agafar un vol amb destinació a Barcelona que tampoc va acabar bé: "Ens van perdre les maletes". Un relat de pel·lícula que malgrat tot, no ha impedit al presentador ser a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio com cada matí.

Escolta l'àudio aquí:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Teresa

    Ustrell ets massa egocèntric, en cap moment has pensat en els problemes que podia tenir el propietari de l'ordinador. primer tu, t'han donat tant poder que sols has pensat que havies de tornar a lluir el teu ego: tu a Israel com t'aplaudirien els teus fidels. apa sobre el seient deixo l'ordinador. jo a la glòria .

Deixa un comentari