AQUEST DILLUNS

Ricard Ustrell entrevista al líder del PP a Catalunya Ràdio després de 13 anys

Serà la primera vegada que un líder del Partit Popular concedeix una entrevista als mitjans de la Corporació Catalana des de l'any 2010

Ricard Ustrell entrevistarà a Núñez Feijóo a Catalunya Ràdio

Ricard Ustrell ha tornat a donar la sorpresa amb l'anunci del seu proper convidat a El matí de Catalunya Ràdio. Si fa només uns dies el presentador va donar la campanada amb una entrevista telefònica amb l'acusada del crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, aquest dilluns 9 d'octubre, Ustrell tindrà al líder del PP, Alberto Nuñez Feijóo. Una entrevista que es farà des de la seu del Partit Popular a Madrid i que es podrà escoltar a partir de les 9 del matí.

Es tracta d'un fet força destacat si és té en compte que serà la primera vegada en 13 anys que un líder del Partit Popular accepta concedir una entrevista als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans, Catalunya Ràdio i TV3. Un buit que va coincidir amb l'auge del procés independentista i que fins i tot l'aplicació de l'article 155 va estar a punt d'intervenir la cadena pública.

La darrera vegada que un líder del PP va parlar per a la ràdio pública catalana va ser l'any 2010, quan Manel Fuentes dirigia l'espai matinal i va entrevistar Mariano Rajoy. Val a dir que fa només dos anys i mig, Pablo Casado sí que va acceptar una entrevista a El Món a RAC1 de Jordi Basté, tot i que en aquest cas es tractava de l'emissora del Grup Godó.

D'aquesta manera, Feijóo tornarà a respondre a les preguntes d'un presentador dels mitjans pública catalans després d'una colla d'anys. L'octubre del 2010, l'encara president de la Xunta de Galícia, va ser entrevistat per Josep Cuní a Els matins.

ETIQUETES:

Deixa un comentari