PROGRAMA EXITÓS

Quim Masferrer respon als que critiquen "El foraster": "Acostumen a ser gent de ciutat"

El popular presentador assegura que no comparteix les crítiques que acusen el programa de ser una caricatura del món rural

Quim Masferrer a "El foraster"

Quim Masferrer (52) és un dels presentadors més estimats de TV3 gràcies a El foraster. L'espai que actualment emet la seva 9a temporada manté un èxit d'audiència incontestable amb puntes del 27,5% de quota. En total seran vuit capítols nous de trinca, dels quals ja se n'han emès tres. Masferrer continuarà recorrent el país per conèixer les històries més divertides i emocionants de la gent i per viure cada nou poble com una nova aventura.

Amb aquest pretext, el presentador va participar a la secció "El comunista" de Joel Díaz a El Suplement de Catalunya Ràdio, on va començar celebrant el gran èxit del programa. "Jo no ho entenc! No sé què hi veu la gent", va reconèixer Masferrer abans d'assegurar que té una feina "collonuda": "La gent em tracta de fàbula quan vaig pels pobles".

"No cal que ens defensin"

El presentador també va respondre les crítiques d'alguns usuaris a les xarxes socials que asseguren que el format caricaturitza el món rural. "Jo soc de poble i normalment els que fan aquestes crítiques acostumen a ser gent de ciutat i jo els vull dir que els dels pobles ens sabem protegir sols i que no cal que ens defensin! És que hi ha una mena de proteccionisme… I els pobles som mil·lenaris. Jo els diria que es cuidin de 'lo seu'", va respondre força molest.

Quim Masferrer

"Si em mogués pels diners em dedicaria a una altra cosa"

"El millor termòmetre és que com pot ser que tots els pobles vulguin que hi passi 'El foraster'?. Això és que saben que en fem un bon ús del què passa allà i que en surten molt beneficiats", va afegir Masferrer. Després d'això, Joel Díaz va preguntar al de TV3 pels seus guanys econòmics gràcies al programa. "Si em mogués pels diners no faria el que faig, intentaria traficar o em dedicaria a una altra cosa…", li va respondre en Quim.

L'exitós presentador també va explicar que quan era jove i va explicar als seus pares que volia ser artista, va tenir un conflicte familiar. "Ara, amb el pas del temps són els meus fans número u", va celebrar. Masferrer també es va declarar independentista i més aviat d'esquerres tot i que no comunista.

Escolta l'àudio a partir del minut 14:00

ETIQUETES:

Deixa un comentari