NEGACIONISTA

Mario Vaquerizo la diu grossa al programa d'Ana Rosa a Telecinco: "Estic a favor de la contaminació!"

El marit d'Alaska va defensar la contaminació al programa "TardeAR", provocant una allau de riallades i aplaudiments

Mario Vaquerizo a "TardeAR" (Telecinco)

TardeAR, el nou programa d'Ana Rosa Quintana les tardes de Telecinco no està aconseguint enganxar a l'audiència. L'espai que ocupa el buit que va deixar Sálvame amb prou feines arriba al 10% de quota a Espanya i es mou al voltant d'un baix 7,0% de quota a Catalunya. Entre els seus col·laboradors hi ha el polèmic Mario Vaquerizo que aquest dijous la va dir grossa assegurant que estava a favor de la contaminació.

Unes paraules que moltes espectadors han titllat de "negacionistes" i que arriben en ple escalfament global i amb una sequera sense precedents al nostre país que confirmen l'acceleració del canvi climàtic. Tot va sorgir mentre el programa parlava del baix nivell d'anglès que tenen els espanyols, quan Vazquerizo va explicar els problemes que havia tingut per moure's per Tòquio, al Japó: "Al metro, les japoneses semblaven Michael Jackson amb la màscara posada. Quin rotllo! I a sobre em van detenir per no portar la màscara posada", va espetar el també marit de la cantant Alaska.

"No som Heidi al camp"

"És per la contaminació", li va respondre la valenciana Carolina Ferre. En aquest instant, el tertulià va deixar anar el següent: "Jo estic a favor de la contaminació! Aviam, com no estarem a favor de la contaminació?. No som Heidi al camp". Una explicació que va provocar cares de sorpresa i somriures dels seus companys.

"Com aniré caminant de Vicálvaro a la Gran Via? Amb bicicleta? No pot ser. En dron o en tirolina? Tampoc. Hauré d'anar en un cotxe!", va afegir Vaquerizo. Però el cantant no es va quedar aquí i va carregar amb contundència contra la reforma viària que va fer l'excalcaldessa, Manuela Carmena, al centre de la capital madrilenya "Com que han tret els carrils, hi ha més embús, més fum i més contaminació. No passa res! Estem al segle XXI i per a això es va inventar la revolució del vapor… o la revolució tecnològica, jo què sé!", va sentenciar, entre els aplaudiments i les riallades dels seus companys.

ETIQUETES:

Deixa un comentari