ESPAI FALLIT

Jorge Javier Vázquez se sincera sobre el fracàs de "Cuentos chinos": "Va ser un gerro d'aigua freda"

El presentador ha assegurat que mai se li va passar pel cap que l'espai pogués ser cancel·lat: "No m'ho esperava"

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

Jorge Javier Vázquez s'ha pronunciat a la cancel·lació del fallit Cuentos chinos de Telecinco, una de les grans apostes de la cadena privada per aquesta temporada. Després de només tres setmanes Mediaset va decidir suprimir de manera fulminant l'espai que tenia el repte de competir amb El Hormiguero de Pablo Motos.

L'espai que s'havia d'emetre de dilluns a dijous no va obtenir els resultats esperats amb una mitjana de 113.000 espectadors i un 5,6% de quota (912.000 espectadors i un 7,0% a Espanya). Amb aquestes dades, els responsables de la cadena van decidir no allargar més l'agonia i el badaloní es va tornar a quedar sense espai després del final sobtat de Sálvame.

Aquest dimecres, el presentador català s'ha pronunciat a la seva columna habitual dels dimecres a la revista Lecturas. "Quan em van presentar el projecte de 'Cuentos chinos' mai se'm va passar pel cap que el programa pogués ser cancel·lat. I mira que se'm van presentar opcions però aquesta, mai. Creia sincerament que podríem fer-nos un espai en una franja molt complicada en la qual, a més, Telecinco portava molt anys sense apostar-hi. No hi havia costum de passar per la cadena per veure un programa que comencés a les deu menys deu de la nit. Malgrat tot, estava convençut que ho aconseguiríem", ha començat dient Vázquez.

"Em deien que la lluita seria dura però jo, optimista de mena, sempre contestava que menys del que ens pensàvem. Que després de tants anys fent televisió seríem capaços de connectar de nou amb el públic. I que podríem convertir-nos en una alternativa", ha reconegut el presentador, que assegura haver passat mesos d'incerteses i d'inseguretats.

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

"Va ser un gerro d'aigua freda"

"Quan vens de presentar un programa de televisió que ha fet història i de conduir els realities més reeixits d'aquest país, la responsabilitat pot arribar a convertir-se en el teu pitjor enemic. "A vegades es és complicat pensar que no pots estar a l'alçada del que els altres esperen de tu. Jo somiava amb un 13% d'audiència.La cadena està passant per un moment complicat i calia tocar de peus a terra. Va ser un gerro d'aigua freda saber que havíem fet poc més d'un nou. No m'ho esperava", ha afegit el presentador.

Pel que fa al seu futur, el català assegura que se li presenten diversos escenaris: "Tornar aviat a treballar amb un programa que funcioni, no tornar a treballar en un temps, tornar amb un altre fracàs, que no torni a treballar mai més. Per això, ara és hora d'estar tranquil i no anticipar-se al que pugui passar. No m'agrada fer pena perquè em sembla una falta de respecte a la gent que ho passa veritablement malament", ha conclòs Jorge Javier.

ETIQUETES:

Deixa un comentari