XEF BASC

Karlos Arguiñano segueix triomfant i renova amb Antena 3 als seus 75 anys

El popular cuiner seguirà al capdavant del "Cocina abierta" d'Antena 3, l'espai líder dels migdies a Catalunya i Espanya

Karlos Arguiñano renova el seu contracte amb Atresmedia

El xef basc Karlos Arguiñano (75) ha renovat el seu contracte amb Atresmedia. El popular cuiner que fa més de trenta anys que enganxa als espectadors amb els seus acudits i les seves senzilles receptes, seguirà al capdavant de Cocina abierta d'Antena 3. Segons ha avançat Confidencial Digital el cuiner continuarà a la cadena d'Atresmedia després de signar la renovació amb el grup tot i que es desconeix la durada del contracte.

Tot i que per a molts, Arguiñano és una de les cares d'Antena 3, el xef va començar la seva carrera televisiva a la televisió basca, tot i que el seu salt a la fama va arribar l'any 1991 amb El menú de cada día de TVE. Al 2004, el xef va fitxar per Telecinco on va revalidar el seu lideratge, fins al 2010 quan Antena 3 el va fitxar per rellançar els seus migdies.

Líder sense rival

Tot i els seus 75 anys i més de 7.000 programes a les seves espatlles, el cuiner continua en plena forma com demostren les bones xifres d'audiència del seu programa. El passat 19 de juny, l'espai va batre el seu rècord amb 192.000 espectadors i un excel·lent 23,9% de quota a Catalunya.

Unes dades que es mantenen inalterables cada jornada. Sense anar més lluny, el passat divendres 22 de setembre, Arguiñano va liderar la seva franja amb un 15,0%, seguit de l'Al rojo vivo de La Sexta amb un 11,9%, el Vamos a ver de Telecinco (10,8%), el Tot es mou de TV3 (10,3%) i el Mañaneros de La 1 (7,1%).

A Espanya el seu màxim va ser el 13 de juny del 2022 amb un 21,3% de quota i 1.140.000 espectadors. Aquell dia 191.000 catalans i un 22,1% de quota van seguir al basc. Tant és així, que el xef va tancar la darrera temporada amb la millor audiència de la seva història amb un 17,8% a Espanya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari