PRESENTADOR

Jordi Évole menysprea TV3 i l'acusa de no convidar-lo: "Per qui m'heu pres?"

El presentador català ha acusat a la cadena pública pel fet que segons ell, només el conviden per anar a "La Marató"

Jordi Évole al pòdcast "La Ruïna"

El presentador català Jordi Évole (49) ha tornat a atacar durament a TV3. El periodista que va començar la seva carrera professional a la cadena pública interpretant a "El follonero" des de les grades del programa Una altra cosa d'Andreu Buenafuente, fa anys que s'ha mostrat molt crític amb la cadena pública per diversos motius, com la manca d'imparcialitat.

El cert és que va ser gràcies al seu pas per TV3 que més endavant va poder fer el salt a La Sexta, amb programes com Salvados i Lo de Évole, entre d'altres. Aquest dimecres, el presentador de Cornellà de Llobregat va participar al pòdcast La Ruïna de Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull i va assegurar que la cadena catalana només el truca per anar a La Marató a explicar la seva malaltia. Cal recordar que Évole pateix cataplexia, una malaltia en la què quan riu, es queda sense la musculatura i cau a plom a terra.

Jordi Évole al programa "Una altra cosa" de TV3 (2002)

Una acusació que no és certa i per això, només cal revisar l'hemeroteca i veure que els darrers anys Évole ha passat per diferents programes de la cadena pública com el FAQS (2018), el Tot es mou (2020), el Planta baixa (2022), Al cotxe! (2020) o El matí de Catalunya Ràdio (2023) o El Suplement (2023). La darrera aparició a TV3 va ser precisament al novembre del 2022, poques setmanes abans de La Marató que cada any se celebra la segona quinzena de desembre.

Jordi Évole al "Planta baixa" (2022)

Unes entrevistes que sembla que ara ha oblidat. Aquestes van ser les paraules d'Évole al pòdcast: "Em van trucar per a La Marató de TV3 de l'any passat, 'fem dels malalties rares, què tal si vens a explicar 'lo teu?' Però home! Per qui m'heu pres? No em convideu a res i em convideu a explicar la meva malaltia?". "I no hi vas anar?", li va preguntar un dels conductors de l'espai. "Clar que no. Tenia futbol sala aquell dia", va espetar Évole amb un to de menyspreu.

(Vídeo a partir del minut 3:30)

"Va declinar la invitació dues vegades"

En veure aquestes declaracions, les reaccions no s'han fet esperar. Per exemple, un dels responsables del programa Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 que també ha desmenitat públicament les paraules d'Évole. "L'any passat vaig parlar amb ell, mínim dues vegades, per convidar-lo i va declinar la invitació les dues vegades. Li deuen haver hackejat el telèfon i em devia contestar algú altre…", ha espetat amb ironia.

Alguns usuaris de les xarxes socials també han volgut recordar al de La Sexta que "gràcies a TV3 ell és qui és avui en dia".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    Si la gent no fóssim tan miserables viuriem millor, no creus follonero?

Deixa un comentari