NOU FORMAT

Així és "The Floor", el nou concurs de Manel Fuentes a Antena 3 que s'estrena aquest dimecres

El presentador català es posarà al capdavant del nou format en què 100 participants competiran en un immens terra LED

Manel Fuentes a "The Floor"

Manel Fuentes (52) és un dels presentadors estrella d'Antena 3. El català que va començar la seva carrera a la ràdio amb espais mítics com el Problemes domèstics de Catalunya Ràdio, va aterrar a la cadena privada l'any 2011 per conduir l'exitós Tu cara me suena que ja encadena 10 temporades. Des d'aleshores, Fuentes s'ha convertit en una de les cares visibles dels espais d'entreteniment de gran format de la cadena com Masters de la reforma, Atrapa un millón o Veo cómo cantas, entre d'altres.

Tant és així, que aquest dimecres 6 de setembre estrenarà The Floor, un concurs creat als Països Baixos, en el qual 100 concursants competeixen sobre una enorme pantalla LED. Els participants hauran d'intentar anar guanyant terreny als seus contrincants, reptant-los a un joc basat en imatges que posarà a prova els seus coneixements.

The Floor es va emetre amb gran èxit als Països Baixos amb una audiència del 22,4% i actualment també s'emet a França.

Imatge dels concursants a "The Floor"

Així és The Floor

100 concursants i un únic guanyador que competiran en un immens terra LED dividit en 100 caselles. Els participants es batran en duel per conquistar el tauler i fer-se amb els 100.000 euros del pot del programa. A partir d'aquí, hauran d'anar retant als seus rivals en un joc basat en imatges en què hauran de demostrar els seus coneixements fins a fer-se amb tot l'espai.

ETIQUETES:

Deixa un comentari