ESTRENA

Així és "Això no és una cançó", el nou programa de TV3 per a les nits del dijous

El nou format produït per Brutal Media ("El foraster") i presentat per Ramon Gener descobrirà els hits musicals que han marcat pares i fills

Ramon Gener presentarà "Això no és una cançó"

Una aula, un mestre, un gran hit musical de tots els temps. Aquest és el pretext d'Això no és una cançó, el nou programa de TV3 per a les nits del dijous després del Polònia. Durant sis episodis, el nou format produït per Brutal Media (El foraster) i presentat per Ramon Gener (56) descobrirà tot el que signifiquen temes musicals que han marcat pares i fills.

Els sis himnes musicals que protagontizaran el nou espai seran "Viva la vida", de Coldplay; "Dancing Queen", d'ABBA; "My Way", de Frank Sinatra; "Bohemian Rhapsody", de Queen; "The Edge of Glory", de Lady Gaga, i "Respect", d'Aretha Franklin.

Ramon Gener a la presentació de la nova temporada de TV3. foto: Jordi Play/CCMA

A cada capítol, Ramon Gener intentarà esbrinar que hi ha darrera de cada cançó. No ho farà sol, estarà acompanyat per quinze alumnes de música, que aprendran, jugaran i quedaran fascinats en un viatge musical que els portarà a parlar de la vida, de les seves inquietuds i de la seva manera de veure el món. Al primer episodi es descobrirà els secrets de "Viva la vida" de Coldplay.

Als propers capítols es descobrirà "Dancing queen", d'ABBA; "My way", de Frank Sinatra; "Bohemian rhapsody", de Queen; "The edge of glory", de Lady Gaga, i "Respect", d'Aretha Franklin.

ETIQUETES:

Deixa un comentari