DIMECRES 6

TV3 dona descans al "Joc de cartes" de Marc Ribas i estrenarà "La puntual" d'Àngel Llàcer

A partir del dimecres 6 de setembre, la cadena emetrà la segona temporada d'"El llop" que representarà "L'auca del senyor Esteve"

Àngel Llàcer

La nova temporada de tardor de TV3 que arrenca el proper dilluns 4 de setembre es va concretant cada dia que passa. Si bé ja coneixem tots els detalls de com serà la nova graella diària, les grans incògnites que es mantenen són a com quedarà l'oferta de màxima audiència, després del TN Vespre.

Si no hi ha canvis d'última hora, els dilluns tornaran a ser per a El Foraster de Quim Masferrer, els dimarts seguiran amb el Sense ficció, els dijous es mantindrà el Polònia i els divendres seran per a La gran pel·lícula. Al cap de setmana també tornaran el Col·lapse i el 30 Minuts. Pel que fa a la nit dels dimecres, tot i que en un primer moment es volia emetre la temporada regular de Joc de cartes, el cert és que finalment no serà així.

La cadena ha decidit donar unes setmanes de descans al programa de Marc Ribas després del final de la temporada d'estiu i al seu lloc emetrà La Puntual, la segona temporada del programa El llop d'Àngel Llàcer. En aquesta ocasió, l'espai buscarà els millors actors amateurs del país per representar "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol.

Segons el vídeo promocional fet públic per TV3 i que ha confirmat l'actor i director i membre del jurat del programa, Enric Cambray a les seves xarxes socials, l'espai s'estrenarà el proper dimecres 6 de setembre.

"La Puntual" (TV3)

La primera temporada del programa es va tancar amb una audiència mitjana de 288.000 espectadors i un 13,7% de quota, liderant la majoria de dies la seva franja d'emissió. El capítol més vist va ser el tercer, amb 307.000 (15,4%). A la segona edició rebatejada com La Puntual es tornarà a veure el procés de creació d'una representació teatral des de zero, sent testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle.

ETIQUETES:

Deixa un comentari