INCORPORACIÓ

Ricard Ustrell fitxa Ana Boadas com a nova subdirectora del "Col·lapse" de TV3

La fins fa poc presentadora de TVE serà la nova subdirectora del programa de les nits del dissabte a TV3 que tornarà el 30 de setembre

Ricard Ustrell i Ana Boadas (Instagram)

Ricard Ustrell ha anunciat aquest dijous 24 d'agost a través del seu compte d'Instagram que ha fitxat a la periodista Ana Boadas com a nova subdirectora del Col·lapse de TV3. "Benvinguda subdirectora", ha celebrat el presentador. L'espai que tornarà a la pantalla de la cadena pública el proper dissabte 30 de setembre ho farà amb força novetats. Entre d'altres, canviarà de plató i s'emetrà des de l'Estudi 2 de la cadena, mente el Planta baixa ho farà des del mateix estudi que el Tot es mou d'Helena Garcia Melero.

Imatge del nou plató del "Planta baixa" (Instagram Agnès Marquès)

La incorporació de Boadas al programa de TV3 s'emmarca en els canvis que s'ha vist obligat a fer Ustrell després d'haver estat l'escollit per liderar la nova etapa d'El matí de Catalunya Ràdio a partir d'aquest mes de setembre. Tal i com vam explicar fa només unes setmanes, el fins ara codirector del Planta baixa, Maiol Roger assumirà la subdirecció del matinal de l'emissora pública. El seu lloc l'ocuparà el periodista Yago Alonso, que fins ara n'era el guionista i col·laborador.

No serà l'únic adéu, el periodista Frederic Vincent, fins ara subdirector del Col·lapse també deixarà l'espai i serà l'editor d'El Matí de Catalunya Ràdio. D'altra banda, les periodistes Gemma Tarragó (actual subdirectora del Planta baixa) i Alba Grifell, (provinent d'El Terrat), seran les coordinadores del nou matinal. Tarragó i Grifell, havien treballat juntes al FAQS de TV3 durant l'etapa d'Ustrell.

Maiol Roger abandona el "Planta baixa"

De TVE a TV3

El salt de d'Ana Boadas a TV3 arriba després del seu pas per TVE on va ser la copresentadora de l'Obrim Fil i La gran confusión que es va emetre per a tota Espanya al costat de Xavier Sardà, fins que aquest va ser cancel·lat per baixa audiència. A TV3, la presentadora també havia estat reportera del magazín d'estiu Vacances pagades de Sandra Barneda i més tard al Divendres de Xavi Coral i Espartac Peran. L'any 2013 va tocar el cel amb les Campanades de TV3 al costat de Quim Masferrer amb un èxit espectacular: 1.031.000 espectadors de mitjana i una quota del 41,2% van veure aquella retransmissió.

Ana Boadas i Toni Cruanyes a 'La Marató de TV3'

Es dona la circumstància que la periodista va explicar el passat mes de març en una entrevista que als 40 anys li agradaria "tenir una feina més estable". "El món de l'audiovisual és agraït, original, coneixes a molta gent, però has d'estar constantment en alerta, has de picar pedra. Un dia et milloren el sou perquè puges de jerarquia i després fas dues passes enrere i t'abaixen el sou… És molt dur i això encara passa", va explicar. A partir del setembre serà l'encarregada d'aixecar les nits del dissabte a TV3 al costat de Ricard Ustrell. Ben tornada!.

Ana Boadas

ETIQUETES:

Deixa un comentari