SUSPENS HISTÒRIC

El cuiner del "Can Miserias" revela per què ha tancat el restaurant: "Ho he passat molt malament"

El responsable del restaurant que es va endur la nota més baixa de la història del programa revela quina és la seva situació actual

Oriol Vallet, cuiner i propietari del "Can Miserias"

El darrer episodi de Joc de cartes estiu va deixar un agredolç sabor de boca als espectadors després de veure com el restaurant Can Miserias del barri de Sant Antoni de Barcelona va rebre la nota més baixa de la història del programa. El local liderat per l'Oriol Vallet, propietari i cuiner, i Àlex Comellas, cambrer, del restaurant "Can Miserias", que va obrir l'any 1921, només va aconseguir un 3,1.

La deixadesa de les instal·lacions, la brutícia i la baixa qualitat dels plats va provocar un suspens "històric". Un local que actualment apareix com a tancat de manera temporal a Google i no és d'estranyar després del que es va poder veure al concurs de TV3. Per si això no fos poc, el cuiner del "Can Miserias" va revelar que en realitat ell no era cuiner. Una explicació que va dur a la Silvia del restaurant "Glaciar" de la Plaça Reial, a oferir-se per ajudar-los a rellançar el seu negoci. "No volem enfonsar a ningú! A mi m'heu enamorat", va dir visiblement emocionada.

Aquest dijous, la responsable del "Glaciar", va entrar en directe al programa La tarda de Catalunya Ràdio per valorar el seu pas pel programa. La sorpresa va ser que tot i la seva oferta per ajudar als perdedors del programa, la noia va explicar que no s'havien posat en contacte amb ella: "Jo els hi he escrit però no he tingut cap notícia de si continuen amb el restaurant o no".

Els responsables del "Can Miserias" a "Joc de cartes"

"No va ser gens fàcil"

Després d'això, el programa va donar pas a l'Oriol Vallet, propietari i cuiner del "Can Miserias" perquè expliqués com va viure el seu pas pel programa. "No va ser gens fàcil des de feia 48 hores. Jo estava molt nerviós. Tenia la sensació que faria el ridícul com a persona. La meva filla m'hauria de veure… No volia veure el programa i al final el vaig mirar i em vaig sorprendre perquè crec que vaig fer les coses amb sentiment i noblesa. No vaig fer mal a ningú… Des del meu punt de vista, penso que van ser cruels amb nosaltres en tots els nivells. La diferència amb els altres dos restaurants era molt gran", va sentenciar.

El "Can Miserias" van suspendre amb un 3,1

Vallet també va explicar que no ho han tingut gens fàcil durant els darrers anys per sobreviure. "Si ho haguéssim fet tant malament no hauríem aguantat la pandèmia, les obres del Comte Borrell… Ho he passat molt malament amb el restaurant. Ara estem de vacances. Participar al programa va ser una motivació per donar-li una volta i trobar nous inversos. Pensem obrir a mitjans del mes d'octubre i mentrestant preparar-me com a cuiner".

ETIQUETES:

Deixa un comentari