PRESENTADOR

El canvi d'imatge radical de Toni Cruanyes abans de tornar a TV3: Barba i cabells blancs

El presentador estrella del "TN Vespre" de TV3, ha aprofitat les seves vacances per canviar la seva imatge i aparèixer tal i com és

Toni Cruanyes, tenyit al plató del Telenotícies (Instagram)

El presentador estrella del TN Vespre de TV3, Toni Cruanyes, ha aprofitat les seves vacances per fer-se un radical canvi d'imatge. El periodista de 48 anys nascut a Canet de Mar, que va aparèixer per darrera vegada al Telenotícies el passat 2 d'agost, quan va cedir el testimoni a Carles Costa, que el supleix durant l'estiu.

En aquella ocasió ja es va poder veure a un Cruanyes amb els cabells més blancs del que era habitual. Un fet que feia preveure que potser havia decidit deixar de tenyir-se i aparèixer tal i com és en realitat. La sorpresa ha arribat aquest dijous 24 d'agost quan Cruanyes ha fet pública una imatge al seu compte d'Instagram molt canviat.

El presentador al TN del 2 d'agost

El presentador ha aprofitat que es troba de viatge amb el seu marit i els seus dos fills a França per confirmar el canvi d'imatge. Es dona la circumstància que feia només unes setmanes, Cruanyes havia anat al programa de Ricard Ustrell, en aquell cas ben tenyit. Entre d'altres qüestions, el presentador va fer referència a la seva condició d'homosexual.

Cruanyes el 24 d'agost (Instagram)

"M'ha marcat molt. La gent de la meva generació no teníem referents. Jo vaig pensar que no podia ser. No sabia què volia dir allò. De fet, tots els referents que tenia eren negatius. Al meu poble a Canet de Mar, havia un personatge que tothom li deia 'el Gitanet', que "vestia estrafolari, s'emborratxava, sempre acabava malament i era el maricón del poble". A sobre, una parella seva el va acabar matant als afores del poble", va explicar a TV3.

Toni Cruanyes el passat mes de maig a "Col·lapse"

"Quan mirava a la televisió només sortien comediants, disfressats de vedettes. Davant d'això, la meva primera reacció era negar que jo pogués ser allò", va reconèixer. "L'altra cosa que implicava ser gai era no tenir família. No em podia imaginar que un gai pogués tenir una parella o fills i ser acceptat per la resta de la gent", va assegurar.

Per sort els temps han canviat i des de ja fa uns anys, Cruanyes, està casat amb el diputat d'ERC, Eugeni Villabí amb qui tenen dos fills, l'Elies de 8 anys i la Joana, de 3. Sigui amb els cabells morenos o blancs, que ningú pateixi, a partir del setembre el periodista tornarà cada nit per informar Catalunya amb la seva gran professionalitat.

Eugeni Villabí i Toni Cruanyes (Instagram)

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Nom

    UFFFF….
    EL MON DE LA TELE O EL MON DE LA MARUJERIA.

    Que baix ha caigut aquesta pàgina, lo que era i lo que ės, ple de chismorreos varis i articles de com viu un assassí a Tailandia. Zero patatero.

Deixa un comentari