EXPOLÍTIC

Albert Rivera se les té amb una reportera d'Antena 3 després d'haver estat enxampat amb una ex de TV3

L'ex de Ciutadans ha estat captat per les càmeres a Eivissa, al costat d'una actriu que havia participat al "Com si fos ahir" de TV3

Albert Rivera indignat amb una reportera d'Antena 3

L'expolític de Ciutadans, Albert Rivera (43), ha protagonitzat una tensa trobada amb una reportera del programa Espejo público d'Antena 3. El català s'ha negat a respondre a les preguntes de la periodista després d'haver aparegut a la portada d'una revista del cor al costat d'una actriu catalana.

Cal recordar que Rivera estava solter des del passat 24 de juny quan es va confirmar que havia posat punt i final a quatre anys de relació amb la cantant Malú (41). Poques setmanes d'aquesta ruptura, l'expolític ja ha estat enxampat at a Eivissa al costat d'una actriu catalana amb una actitud que dona a entendre que podria ser la seva nova parella.

Segons la revista Lecturas, la intèrpret va ser l'encarregada d'anar a buscar a Albert a l'aeroport d'Eivissa per passar uns dies al costat d'un grup d'amics entre els que hi figuraven l'actor Antonio Velázquez i Begoña Villacís, exvicealcaldessa de Madrid.

Rivera i Daraaui a la revista Lecturas

Es tracta d'Aysha Daraaui, de 35 anys i d'origen marroquí. L'actriu havia participat a sèries com Amar es para siempre, El inocente i fins i tot havia aparegut al Com si fos ahir de TV3.

Aysha Daraaui (Instagram)

"Això és una 'horterada'"

"Tens plans futurs?", li ha preguntat la periodista d'Antena 3 a Rivera a les escales mecàniques de l'aeroport de Barajas de Madrid. L'ex de Ciutadans li ha respost amb cara de pocs amics: "Plans futurs? I tu?", ha espetat mentre es tornava a posar l'auricular per intentar dissimular. Després d'això, la reportera ha insistit amb una nova pregunta: "En quin moment et trobes, Albert?". "De veritat, és que això és una horterada. Aquí enmig de la gent molestant als altres, de veritat…", ha criticat Rivera.

Albert Rivera esclata contra al reportera d'Antena 3

"Estàs bé, tranquil?", ha repreguntat la periodista, mentre el català s'anava indignant per moments: "Però quina pregunta és aquesta? Jo és que mai parlo amb ningú la premsa del cor, ni de la meva vida. Mai ho he fet ni ho faré mai…". "Bueno, has d'entendre que ens generes interès…", ha puntualitzat la d'Antena 3. "Doncs no! No ho entenc de veritat!", ha replicat ell.

ETIQUETES:

Deixa un comentari