CANVI INESPERAT

Sorpresa a TV3: Xavi Coral presenta "Els matins" sense Ariadna Oltra per aquest motiu

"No comptava passar amb vosaltres aquest matí", ha reconegut el presentador que ocuparà el lloc de la seva companya de manera temporal

Xavi Coral a "Els matins" de TV3

Sorpresa majúscula entre els espectadors de TV3 quan aquest dilluns s'han despertat amb un canvi de cares del tot inesperat. "No soc l'Ariadna Oltra però aquests són Els matins' de TV3. Comencem!", ha Xavi Coral, pocs minuts després de les 8 del matí. "Content de retrobar-vos de forma inesperada perquè no comptava passar amb vosaltres aquest matí", ha dit el periodista uns minuts més tard, quan ha saludat als tertulians del programa. I és que cal recordar que Coral havia coincidit amb alguns d'ells quan va conduir les tardes de TV3 al programa Divendres.

El presentador del TN Migdia ha agafat les regnes del programa d'Ariadna Oltra sense previ avís. Un fet que ha provocat tot tipus d'especulacions. Es tracta d'un canvi definitiu o d'una substitució temporal? Tant és així, que el propi Jordi Basté ha aturat el seu programa de RAC1: "Què coi fot el Coral avui als Matins?".

Tian Riba, excompany de Coral a TV3, li ha respost lloant al presentador: "Jo només diré que Xavi Coral pot presentar els Matins, les tardes, els vespres, les nits, els Telenotícies, el Zona Franca, tot, i sempre ho farà bé. Igual que l'Helena Garcia Melero, que la pots posar a qualsevol franja".

Xavi Coral a "Els matins"

Un accident de cotxe

Tot i que en un primer moment fonts de TV3 havien assegurat a aquest mitjà que es tractava d'una qüestió de les vacances d'Oltra, que també serà una de les presentadores de la nit electoral del diumenge 23 de juliol, el cert és no ha estat per aquest motiu.

Ariadna Oltra va patir un accident de cotxe aquest cap de setmana amb la seva família i per això no ha pogut conduir el programa d'aquest dilluns. Per sort, tot s'ha quedat en un bon ensurt i la presentadora tornarà aquest mateix dimarts. És per això que Coral ha hagut d'agafar les regnes del programa d'un dia per l'altre i ho ha fet amb un entrevistat de pes com és l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero. "Tens un convidat estrella avui", li ha dit el periodista Jordi Barbeta.

Xavi Coral amb els tertulians d'"Els matins"

Un canvi puntual que ha agradat a als espectadors com així han demostrat a les xarxes socials: "Xavi un plaer veure"t presentar 'Els matins' encara per només uns dies. Em sembles un gran conductor de programes. Encara recordo i anyoro el 'Divendres'", ha dit un d'ells. En Coral és un valor segur de la casa des de fa una pila d'anys i aquest matí ho ha tornat a demostrar amb una absoluta professionalitat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari