INESPERAT

Telecinco dona la sorpresa i anuncia el retorn de "GH VIP" sense Jorge Javier Vázquez

Marta Flich, copresentadora del "Todo es mentira" de Risto Mejide serà la nova conductora del reality que torna després del cas d'abusos sexuals

Jorge Javier Vázquez ironitza amb el futur del líder del PP

Telecinco ha sorprès a tothom anunciant el retorn del seu mític Gran Hermano VIP després de quatre anys i amb una absència molt sonada. Jorge Javier Vázquez no en serà el presentador i el seu lloc l'ocuparà Marta Flich, copresentadora del Todo es mentira de Risto Mejide, segons ha explicat la cadena en un comunicat. Flich serà la quarta presentadora del reality després de les etapes anteriors que havien liderat Jesús Vázquez, Jordi González i el propi Vázquez.

D'aquesta manera, Mediaset arracona encara més al presentador de Badalona que a banda de veure com li cancel·len Sálvame i el Deluxe, continua de baixa mèdica per cuidar la seva salut mental des del passat 17 de maig. Una notícia que s'afegeix als rumors que va desmentir Mediaset sobre que estava preparant la rescissió del contracte del presentador i que encara genera encara més dubtes sobre el seu futur al grup.

Cal recordar que Vázquez que havia conduït les últimes edicions del reality, va patir un fort sotrac al 2019, quan l'espai es va quedar sense anunciants a causa d'un cas d'abusos sexuals. Els fets s'havien produït al 2017, però no va ser fins dos anys més tard quan van sortir a la llum i la cadena es va veure obligada a deixar d'emetre el concurs. José María López finalment va ser condemnat a 15 anys de presó i la productora del programa Zeppelin TV, va ser condemnada com a responsable civil i subsidiària per mostrar la gravació dels fets a la noia.

Es dona la circumstància que l'anunci del retorn de GH ha coincidit el mateix dia que s'ha conegut que José María López havia renunciat a recórrer la condemna pels abusos sexuals al programa. Una altra de les incògnites era saber si el format canviaria de productora després que la sentència del cas la responsabilitzés d'haver donat molt alcohol i poc menjar als concursants durant la nit dels fets i d'haver estat poc curosa ensenyant les imatges a la noia.

Segons ha avançat la cadena, tornarà a estar produïda per Zeppelin (Banijay Iberia), tot i que la víctima del cas ha interposat una nova demanda contra ella Mediaset i l'equip de Gran Hermano per omissió de socors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari