REALITY

Laura Escanes pateix els efectes del rodatge de "La travessa" i acusen a l'equip de "falta de respecte"

"A vegades em costa gaudir de les coses quan surto fora de la meva zona de confort", ha assegurat la influencer

Laura Escanes al rodatge de "La travessa"

Continua el rodatge de La travessa, el nou reality d'aventures que presentarà la influencer Laura Escanes, en què, per parelles, els concursants hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació. Una gravació que arriba després que a finals del mes de maig, la model catalana de 27 anys, sempre al centre de totes les mirades, arran de la seva ruptura amb Risto Mejide i posterior nova relació amb Álvaro de Luna, va patir una crisi d'ansietat.

"Aquests dies he estat una mica absent gravant tots els meus compromisos professionals perquè sabia que tenia un límit i he explotat", va explicar la influencer a través d'una storie al seu Instagram. Tot i que la noia havia celebrat el nou repte professional com a nova i flamant presentadora de TV3, sembla que el desenvolupament del programa no està sent plàcid ni fàcil com s'esperava.

Aquest dilluns la influencer va reconèixer a través del seu Instagram que estava sent "molt intens". "Portem nou dies de rodatge i encara ens falta una setmana més, però estem veient llocs increïbles que aviat podreu veure".

Escanes a la gravació de "La travessa" (Instagram)

Escanes també va voler explicar que trobava a faltar als seus tot i que celebrava sentir-se rodejada d'un equip "molt guai". "Estic disfrutant cada cosa nova que visc. A vegades em costa gaudir de les coses quan surto fora de la meva zona de confort", va afegir, al costat d'una imatge en què se la podia veure amb picades de mosquit a la cara.

Un confort que també ha estat objecte de polèmica si tenim en compte el que ha publicat una usuària que va coincidir amb l'equip de rodatge del programa a la Garrotxa. "Un reality d'aventures que, per aventures, les que ens estan deixant durant el seu rodatge. L'equip de gravació busca hostalatge a Vidrà sota les seves pròpies condicions: Rebre esmorzar a les 6h del matí i sopar a la 1h de la matinada".

La noia prossegueix el seu relat assegurant el següent: "L'hostal els informa educadament que no podrà ser, que els seus treballadors tenen uns horaris i que no els hi poden oferir aquest servei especial. L'equip respon el següent: "Doncs digueu-li al personal que dobli el torn, o deixeu-nos les claus de la cuina del restaurant. Lamentable el poc respecte que heu tingut cap a l'hostal i els seus treballadors. Aquí ja podeu dur la Laura Escanes o el papa de Roma, que una classe d'educació abans de venir a gravar als pobles no us vindria gens malament". Esperem que es tracti d'una anècdota i no la pràctica habitual del programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari