LA TRAVESSA

Laura Escanes es recupera de la crisi d'ansietat i comença el rodatge del nou reality de TV3

La influencer s'ha desplaçat al Pirineu amb els 16 concursants que formen part del nou concurs que s'emetrà a la tardor a TV3

Laura Escanes a "La travessa"
Laura Escanes a "La travessa"

Aquesta setmana ha començat el rodatge de La travessa, un nou reality d'aventures que presentarà la influencer Laura Escanes, en què, per parelles, els concursants hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació.

Una gravació que arriba després que a finals del mes de maig, la model catalana de 27 anys, sempre al centre de totes les mirades, arran de la seva ruptura amb Risto Mejide i posterior nova relació amb Álvaro de Luna, va patir una crisi d'ansietat. "Aquests dies he estat una mica absent gravant tots els meus compromisos professionals perquè sabia que tenia un límit i he explotat", va explicar la influencer a través d'una storie al seu Instagram.

"Fa 48 hores que estic amb ansietat i el meu cos necessita parar. A vegades intento arribar a tot, i aquestes setmanes han estat molt intenses, de molta feina i molta tensió acumulada. Per recomanació i per decisió pròpia he decidit prioritzar la meva salut mental". "La pressió segueix dins seu per no poder donar el que la gent espera de mi, fins i tot en els meus pitjors moments", va assegurar.

Escanes al rodatge de "La travessa"

16 concursants pels Pirineus

La delicada situació de salut mental de Escanes havia deixat a l'aire el calendari d'emissió del nou reality. Tot i això, després de només uns dies força absent a les seves xarxes socials, la influencer ha reprès la seva agenda de compromisos traslladant-se al Pirineu per gravar el nou concurs de TV3.

En total haurà de dirigir als 16 concursants que formaran vuit parelles i que hauran de travessar els Pirineus, des de la Vall d'Aran fins al cap de Creus. La parella més ràpida s'endurà els 10.000 euros de premi en joc.

L'equip del programa ja ha passat per diferents indrets dels Pirineus, en unes primeres etapes i reptes trepidants que han posat a prova les habilitats físiques i els coneixements del territori dels concursants. El format compta amb un gran desplegament tècnic i visual, des de plans aeris espectaculars i seguiment per muntanya fins a càmeres d'acció que proporcionaran el propi punt de vista dels participants del concurs.

Escanes al rodatge de "La travessa"

Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van realitzar durant el mes de març, i només vuit han estat les escollides per viure aquesta aventura. Per conèixer la identitat de les mateixes, encara s'haurà d'esperar. El programa s'estrenarà aquesta tardor a la nova plataforma que subsituirà a l'actual 3 alacarta, i també es podrà veure a TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari