GAG

L'actriu Judit Martín recrea a la polèmica Juana Dolores al "Polònia": "Puta vieja!"

El programa de sàtira imita a l'escriptora que va protagonitzar una tensa entrevista amb Xavier Graset al 324

Judit Martín caracteritzada de Juana Dolores al "Polònia"

La polèmica entrevista a l'actriu i escriptora Juana Dolores al programa Més 324 de Xavier Graset continua generant tota mena de comentaris i reaccions. La noia que va arribar a dir coses com "A ver si le cae un meteorito al 'puto' viejo de Trias", ha estat la protagonista del Polònia de TV3 d'aquest dijous.

Judit Martín va aparèixer a crits, fent befa del que va dir al programa de Xavier Graset: "Burgesos! Aquesta tele és burgesa! Prou de validar el sistema! Heu de parlar de mi! Soc Juana Dolores, poeta polifacètica. No penso parlar del meu llibre! Que no me ralles tia! Que paso! Que no me cuentes tu vida pava! Aquest programa m'ha convidat i després m'ha canviat de dia. Mira Ojalá caiga un meteorito aqui al Polònia y lo reviente todo! Puta vieja!".

"Que entrin els tancs edicions de l'abadia de Montserrat!", va afegir, mentre la regidora l'intentava tallar.

Anàlisi dels resultats del 28M

A banda de Juana Dolores, el Polònia també va fer un repàs als resultats de les eleccions municipals del 28 de maig. A la seu del PP Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz), Alberto Nuñez Feijóo (Queco Novell), i l'alcalde de Madrid, José Luis Almeida (Albert Mèlich) ja es preparen per a una nova campanya electoral després de l'èxit de diumenge.

A Barcelona, Ada Colau (Agnès Busquets), Xavier Trias (Pep Plaza), Ernest Maragall (Queco Novell) i Jaume Collboni (David Marcé) protagonitzen el gran musical de la temporada versionant High School Musical per valorar els resultats i els possibles pactes.

En canvi, qui no té tants motius per celebrar res són els de Ciutadans. Després de la desfeta a les eleccions municipals ja han anunciat que no es presentaran a les generals. Per això, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) protagonitza el tràiler de la pel·lícula "Mal recuento".

Per últim Carles Porta (Fermí Fernández) investiga què ha passat amb els partits d'esquerres i qui ha matat els seus vots. Porta posa llum a la foscor d'un crim que ha esgarrifat el progressisme: la mort de l'esquerra.

ETIQUETES:

Deixa un comentari