FAMOSOS

El concursant més polèmic de "La isla de las tentaciones" sorprèn ensenyant català a la seva parella

"Vull que sàpiga com més idiomes millor i que ell li parli en català", ha assegurat la parella de l'exconsursant del famós reality

Isaac i Lucía pels carrers de Barcelona

La isla de las tentaciones es va estrenar a Telecinco l'any 2019 amb un èxit d'audiència espectacular. El concurs presentat primer per Mónica Naranjo i després per Sandra Barneda, ja acumula 6 temporades i una llarga llista de parelles i solters que han participat per mantenir o acabar amb la seva relació sentimental.

Qui no recorda la parella formada per Christofer i Fani i el seu inoblidable "Estefaníaaaa"?. Però no ha estat l'únic. Un dels solters que més polèmica va generar va ser Isaac Torres, el català que es feia dir 'El Lobo', i que va participar en la tercera edició del programa.

En aquella edició el noi va conèixer a Lucía Sánchez, una jove andalusa que va trencar amb la seva parella per anar-se'n amb el català. Al cap de pocs mesos la parella es va quedar embarassada, però pocs després van trencar la seva relació. Una separació que es va allargar fins que va néixer la petita Mía i es van reconciliar.

Isaac amb la seva filla Mía

La sorpresa ha arribat aquest dimecres quan Lucía ha fet un vídeo pels carrers de Barcelona, al costat d'Isaac, i dient algunes expressions típiques en català. "Avui farem turisme per Barcelona i parlarem en català que alguns seguidors m'ho demanen".

La parella ha visitat els indrets més icònics de la capital, i mentre gravaven el vídeo, s'ha pogut veure a la noia dir intentar endevinar el significat de frases com: "Fa una calor que et torres", "Bufar i fer ampolles", "Anar de cul", "Creuar-se de braços", "Escampar la boira" o "Embolicar la troca".

"Vull que li parli en català"

I és que l'andalusa vol que la petita aprengui l'idioma de la seva parella: "Jo no soc tancada de ment. M'agradaria que la nena sàpiga com més idiomes millor". És per això que Isaac, el famós Lobo de La isla de las tentaciones li parla en català a la seva filla. "M'agradaria que ell li parlés català, que de moment només ho fa en castellà i anglès, i si no doncs l'apuntarem a una acadèmia".

Tant és així que fins i tot han explicat que també volen que la nena conegui les tradicions catalanes: "Igual que l'he vestit de gitana a la Fira de Jerez, vull que conegui Sant Jordi i mengi calçots".

ETIQUETES:

Deixa un comentari