CONCURS

Anna Simon serà la presentadora d'"El tros", el nou reality rural de TV3

Deu urbanites i deu ruralites concursaran per convertir-se en el millor pagès de Catalunya en un nou format amb la productora de "Masterchef"

Anna Simon, presentarà "El tros"

TV3 ha anunciat aquest divendres que ha comença el rodatge d'El tros, el nou reality rural de TV3, produït per Shine Iberia (MasterChef) i amb un pressupost de prop d'1 milió d'euros. El nou format que en un primer moment s'havia de dir La Masia, estarà presentat per Anna Simon, que torna a la cadena pública catalana després d'haver conduït espais d'èxit com Oh Happy Day!, Persona infiltrada, Lloguer a primera vista o el Zapeando de la Sexta.

El Tros serà un concurs-reality que s'estrenarà a la tardor i en què deu ruralites competiran per convertir-se en el millor pagès o pagesa de Catalunya. Però no ho faran sols. Cada pagès formarà parella amb un urbanita i plegats hauran de superar reptes físics increïbles que posaran a prova les seves habilitats i coneixements i, sobretot, la seva resistència. 

El popular youtuber mallorquí Miquel Montoro i Marina Pifarré, pagesa i referent en la defensa de la pagesia, faran de jutges i acompanyaran i assessoraran Anna Simon en el desenvolupament de les proves del concurs. A més, en cada programa intervindrà un expert en la matèria del dia que avaluarà la destresa dels concursants i els advertirà sobre les dificultats de les tasques que han de realitzar. 

Deu parelles i dues famílies

Els deu concursants ruralites tindran una àmplia experiència en el sector de la pagesia, mentre els concursants de ciutat no en tindran gens. Són persones a qui la natura els avorreix o els posa de mal humor, que no veuen sentit al treball físic i que s'estimen més un mòbil que l'aire pur. 

Les deu parelles es dividiran en dues famílies: la vermella i la blava. Totes dues hauran de competir i mostrar la seva destresa en les proves relacionades amb la pagesia. Els guanyadors de cada programa podran dormir a la masia i obtindran una recompensa, mentre que els perdedors dormiran a la pallissa i, a més, podran ser nominats per abandonar el programa.  

ETIQUETES:

Deixa un comentari