RELLEU

Sandra Barneda estrena "Así es la vida", el nou programa que substitueix a "Sálvame"

L'espai es va estrenar aquest dilluns amb un pobre 8,4% d'audiència i s'emetrà fins al setembre quan cedirà el pas a Ana Rosa Quintana

Sandra Barneda a "Así es la vida"

Telecinco va estrenar aquest dilluns 26 de juny a les 16.45h, Así es la vida, el nou programa que ocuparà el buit que ha deixat Sálvame i que presenta la catalana Sandra Barneda (47). El primer programa va passar sense pena ni glòria amb un pobre 8,4% d'audiència a Catalunya i un 10,7% a Espanya, empitjorant les dades del seu predecessor.

La periodista entoma un nou repte professional després d'haver triomfat al capdavant del reality La isla de las tentaciones. Barneda estarà acompanyada del presentador extremeny de 33 anys, César Muñoz i entre els seus col·laboradors hi haurà l'ex d'OT, Soraya Arnelas, la cantant de "los gorilas", Melody, així com els catalans Joana Bonet, Marc Leirado i Suso Álvarez, entre d'altres.

Barneda ocuparà les tardes de Telecinco fins al mes de setembre de la mà de la productora Cuarzo, quan cedirà el testimoni al nou espai d'Ana Rosa Quintana. Tot i això, i segons han avançat Informalia, Barneda tindrà una remuneració d'uns 25.000 euros setmanals. Una xifra que en cas de seguir en antena fins al setembre arribaria als 300.000 euros.

El nou espai s'emetrà des de l'Estudi 7, on abans s'havien fet programes tant populars com Mujeres y Hombres y Viceversa i comptarà amb una taula central on se situaran els col·laboradors, amb dues graderies ald laterals per al públic. El plató també incorpora un escenari polivalent per a les actuacions musicals i les entrevistes als seus convidats.

ETIQUETES:

Deixa un comentari