NOVA PRESENTADORA

Laura Escanes respon a les crítiques i celebra el seu fitxatge per TV3: "És un regal caigut del cel"

"Estic molt emocionada, és un projecte amb una pinta increïble", ha reconegut la influencer que presentarà el nou reality de la cadena

Laura Escanes, fitxatge estrella de TV3

TV3 va anunciar aquest divendres que la model i influencer Laura Escanes serà la presentadora del seu nou reality d'aventures que es dirà La travessa i que s'estrenarà a la tardor. En total 16 concursants formaran vuit parelles que hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació, a l'estil de Pekín Express, que va emetre Cuatro i Atresmedia.

Una notícia del tot inesperada i que va generar tota mena de comentaris a les xarxes socials. Aquest dissabte, Escanes ha valorat el seu fitxatge per TV3 a El Suplement de Roger Escapa, on ha reconegut que l'anunci "ha estat un boom!".

"Estic molt emocionada és un projecte amb una pinta increïble", ha reconegut, abans d'explicar com es va gestar el seu fitxatge amb total secretisme: "Només ho havia explicat als meus pares, a la meva família i als meus amics més íntims".

L'oferta de TV3 li va arribar a principis d'aquest 2023. "La televisió sempre m'ha agradat i el fet de fer-ho en català i a TV3 és fer-ho a casa. Quina millor manera de començar. Sembla un regal caigut del cel. La gent no s'ho esperava", ha assegurat Escanes.

Laura Escanes a "La Resistencia"

"El català està a la meva vida"

La influencer que acumula prop de 2 milions de seguidors a Instagram, també ha parlat de les crítiques que ha rebut: "El meu contingut és majoritàriament en castellà i ara també m'agradarà poder fer-ne en català i que Espanya pugui seguir el nou reality. Alguns m'han criticat dient que el meu nivell de català no és perfecte… El català està a la meva vida… A la meva filla sempre li parlo en català, amb les meves amigues també…".

Pel que fa als detalls del nou reality, Escanes ha explicat que les proves seran difícils i el nivell dels participants haurà d'estar a l'alçada: "Hi haurà escalada, ràpel, ràfting, proves aquàtiques… Els concursants estan molt preparats però hi ha de tot".

ETIQUETES:

Deixa un comentari