HISTÒRIA DE LA TV

TVE recupera el mític "Grand Prix" de Ramón García, però sense vaquetes

El concurs constarà de set programes amb un pressupost de 3,8 milions d'euros i s'emetrà aquest estiu a La 1

Ramón García tornarà a presentar el "Grand Prix"

Feia mesos que s'especulava amb el seu possible retorn i finalment serà una realitat. Torna el Grand prix de Ramón García a a La 1, després que la direcció de RTVE hagi aprovat aquest dijous durant la reunió del seu Consell d'Administració la producció de noves entregues.

Això sí, el concurs tornarà amb una novetat important: ja no hi haurà les famoses vaquetes per complir amb la llei de protecció animal. Un fet que els obligarà a substituir-les per algun altre tipus d'element o prova. Una de les idees que s'han plantejat és fer servir un drac.

Pel que fa a la seva presentació, encara no està confirmat si Ramón García repetirà, però tot indica que serà l'escollit i que ho farà acompanyat d'una dona.

El comunicat de TVE confirmant la notícia no especifica el cost que tindrà el concurs, però Vox Populi avança que l'acord amb Europroducciones, la productora que té els drets del programa, constarà de set programes amb un pressupost de 3,8 milions d'euros. Per tant, cada entrega tindrà un cost de 542.800 euros més IVA.

El mític concurs que es va estrenar l'any 1995 amb el nom de Cuando calienta el Sol es va emetre a La 1 durant 14 temporades fins al setembre del 2005. L'any 2007 va fer el salt a les televisions autonòmiques amb Bertín Osborne com a mestre de cerimònies, però amb un resultats molt més modestos. La seva última emissió va ser el 13 de setembre de 2009.

En la seva etapa a La 1 de TVE, el concurs es va emetre durant 11 temporades amb una audiència mitjana del 27,3%. La segona i la tercera temporada van ser les més vistes amb una mitjana del 36,6% i 33,4% respectivament.

Es dona la circumstància que fa només uns dies, García va recordar el mític espai al Días de tele de Júlia Otero, mentre recordaven els temps en què tota la família es reunia al davant de la televisió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari