FUTBOL EN CATALÀ

TV3 adquireix els drets de les semifinals de la Champions del Barça femení

El Chelsea-Barça es podrà veure en directe, i en català, per TV3 el dissabte 22 d'abril a les 13.30

Les jugadores del Barça celebrant la darrera Champions

TV3 ha anunciat aquest divendres que ha arribat amb un acord amb DAZN, per emetre els dos partits de semifinals de la Champions femenina que disputarà el FCBarcelona.

D'aquesta manera, el dissabte 22 d'abril, a les 13.30, la cadena emetrà el Chelsea-FC Barcelona. Al descans d'aquest partit, s'emetrà un avanç informatiu i el TN Migdia començarà en acabar el partit.

Dijous 27 d'abril, a les 18.45, TV3 oferirà el partit de tornada de semifinals des del Camp Nou: Barça-Chelsea. Les de Jonatan Giráldez intentaran certificar l'accés a la final de la Champions, un partit que també es podrà veure per TV3 si les blaugranes són finalistes.

L'encarregada de fer la transmissió serà l'actual presentadora del Zona Franca, Danae Boronat que tindrà l'anàlisi tècnica de Mireia Vera i els comentaris, a peu de camp, de Laura Brugués.

les noies també arrasen en audiència

Tot i que el futbol femení encara està lluny de la repercussió i els guanys econòmics del masculí, les audiències han estat igualment espectaculars.

Al maig del 2022, la transmissió que va fer TV3 de la final entre el Barça i l'Olympiqué de Lió va aconseguir un 33% de quota i gairebé un milió d'espectadors d'audiència acumulada al llarg del partit (969.000). Durant els 90 minuts TV3 va liderar la graella i l'audiència mitjana va arribar als 510.000 espectadors.

Al gener del 2023, la cobertura del partit de les semifinals de la Supercopa femenina de futbol entre el Barça i el Reial Madrid va fer un excel·lent resultat. La pròrroga, va aconseguir una quota del 16,9% i 311.000 espectadors i es va imposar al totpoderós Pasapalabra (15,3%). El partit el van veure 215.000 espectadors i un 15,1%, també líder.

ETIQUETES:

Deixa un comentari