ANUNCI

Laura Fa dona la sorpresa i es postula com a candidata a l'alcaldia de Badalona

La col·laboradora de "Sálvame" assegura que ja ho ha parlat amb un partit polític tot i que no serà de manera immediata

Laura Fa a Badalona Comunicació

La periodista del cor Laura Fa, ha donat la sorpresa revelant que li agradaria postular-se com a candidata a l'alcaldia de Badalona. La que serà pregonera de les pròximes Festes de Maig de la ciutat on viu, ho va dir aquest dijous al vespre en una entrevista a Badalona Comunicació, on ha presentat el seu darrer llibre, Els pecats de la Xona.

La confessió va sorgir mentre la periodista parlava de la seva amistat amb Gabriel Rufián. De fet, fa només unes setmanes la Fa va conduir l'acte de presentació de Rufián com a candidat a Santa Coloma de Gramenet; i ben aviat participarà de nous actes de campanya de Rufián, tal i com va explicar la pròpia Fa: "És molt amic meu. Divendres li presento un acte, de fet".

Malgrat això, ha volgut deixar clar que "no faig campanya per Esquerra". "Faig coses amb el Gabriel perquè és amic meu i em posa molt i m'agrada. Té molt rotllo", ha afegit.

Laura Fa a l'acte de presentació de Rufián

"Ja ho he parlat amb un partit"

Ha estat en aquest instant quan la periodista ha deixat anar la bomba més inesperada: "T'haig de dir que un dels meus objectius, a llarg termini, és acabar sent alcaldessa de Badalona". Una declaració que ah deixat sense paraules al presentador: "Què dius? De debò?".

"T'ho dic seriosament. Ho he parlat ja amb un partit polític, t'ho juro que em mori aquí mateix. A veure, no et diré amb quin partit. No serà ara perquè em queden coses professionals per fer com a periodista, però mira si m'estimo la ciutat que sé que hi han moltes coses que es poden canviar i fer. I és un dels projectes que tinc per fer a la ciutat", ha explicat.

Fa durant l'entrevista a Badalona Comunicació

"Ara t'has quedat caga't oi?", ha espetat Fa en veure la cara de sorpresa del presentador. "T'ho prens de broma eh… Ho dic en serio!", ha insistit la periodista.

"Algun dia m'agradaria ser alcaldessa per poder fer coses com va fer la Maite Arqué, que crec que va ser una alcaldessa molt propera a la ciutat que va fer coses bones. No dic que vagi amb el PSC, però la tinc com un referent i m'agradaria acabar algun dia…", ha assegurat.

Vídeo de l'entrevista:

ETIQUETES:

Deixa un comentari