VÍDEO DESAFORTUNAT

Laura Escanes esclata contra "Sálvame" per ensenyar unes imatges seves en roba interior: "Feu fàstic"

La influencer ha carregat contra el programa de Telecinco per emetre un vídeo en el qual se la podia veure ensenyant les calces

Laura Escanes al seu darrer post a Instagram

Sálvame ha tornat a generar polèmica durant la tarda d'aquest dimarts 18 d'abril, arran d'unes imatges de Laura Escanes en roba interior. "Enxampada amb el cul a l'aire", es va poder llegir al rètol del programa de Telecinco que abans d'anunciar de qui es tractava.

La influencer catalana es trobava gravant un anunci a Madrid, quan en un moment mentre escoltava música i patinava es va ajupir. En aquest moment, un fotògraf la va fotografiar amb la faldilla a l'aire i ensenyant les calces.

"Per fi li posem cara a aquest cul", va anunciar el reporter del programa de Jorge Javier Vázquez, abans de donar pas al vídeo que narrava el "drama" de la catalana. "Les seves natges al complet: veiem el seu culet, els seus braguitas negres, quina distracció més ximple!", va espetar sense manies la veu en off de l'espai.

Com era d'esperar, aquelles imatges no han agradat gens a la influencer que a través de les seves xarxes socials, ha fet evident la seva "tristesa i impotència" i ha carregat contra els directors, presentadors i col·laboradors de Sálvame. "Em sembla fastigós que hi hagi un fotògraf esperant que caigui o m'ajupi per fer una foto del meu cul i de les meves calces", ha començat lamentat Escanes al seu compte d'Instagram.

"Feu fàstic, després aneu de feministes"

"Continuo dient que em sembla repugnant que, posteriorment, hi hagi uns homes decidint quin és el contingut que emetran aquella tarda i creguin que és bona idea publicar aquestes fotos. Amb quina intenció?", ha continuat criticant.

Però el dard més contundent ha estat el següent: "Feu fàstic. Després aneu de feministes. 2023 i que continuïn passant aquestes coses és una mica al·lucinant".

La influencer també s'ha dirigit contra els tertulians del programa que no van qüestionar les imatges emeses: "Em sembla surrealista. M'entristeix que ningú a plató hagi dit que si de debò feien falta aquestes fotos. Que no hi hagi cap dona que digui que a ella no li agradaria que es publiquessin fotos així, no ho puc entendre. I el to del reportatge, és tot com que no se salva res".

Laura Escanes al seu Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari